sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝ HALK OYUNLARI EKÝBÝ ÞAMPÝYON OLDU

  •  28 Eylül 2021 Salý 09:28

Toroslar Belediyesi Halk Oyunlarý Ekibi, Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðü ile Türkiye Halk Oyunlarý Federasyonu Ýl Temsilciliði iþbirliðiyle düzenlenen Halk Oyunlarý Ýl Birinciliði Yarýþmasýnda, ’Yýldýzlar Geleneksel Düzenlemeli Dal’ kategorisinde þampiyon oldu.

Toroslar Belediyesi Halk Oyunlarý Ekibi, Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðü ile Türkiye Halk Oyunlarý Federasyonu Ýl Temsilciliði iþbirliðiyle düzenlenen Halk Oyunlarý Ýl Birinciliði Yarýþmasýnda, 'Yýldýzlar Geleneksel Düzenlemeli Dal' kategorisinde þampiyon oldu.

Yarýþma öncesi tüm sporculara seslenerek baþarýlar dileyen Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, folklorun kültürümüzde önemli bir yeri olduðunu belirterek, bu geleneði yaþatan tüm sporculara, teknik ekibe ve çocuklarýný halk oyunlarýna yönlendiren ailelere teþekkür etti.

“Geleceðimiz olan çocuklarýmýzý koþulsuz seviyoruz. Onlarýn her zaman yanlarýndayýz” diyen Yýlmaz, “Folklor, bizi biz yapan, duygularýmýzý, düþüncelerimizi, kültürümüzü, sosyal hayatýmýzý yansýtan önemli bir dal. Pandemiye raðmen çok çalýþarak baþarý gösteren sevgili gençlerimizi alkýþlýyorum. Bu tür aktiviteler, çocuklarýmýzýn fiziksel ve zihinsel geliþimi ve sosyalleþmeleri açýsýndan önemli. Çocuklarýmýzýn baþarmalarý ve sonuç almalarý da önemli. Onlarýn yüzleri güldükçe bizler de mutlu oluyor ve gurur duyuyoruz. Tüm çocuklarýmýza, gençlerimize baþarýlar diliyorum. Sporun ve sporcunun her zaman yanýndayýz” dedi.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.