sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN MÝLLÝ EÐÝTÝM MÜDÜRLÜÐÜ, TEKNOFEST’DEN 4 ÖDÜLLE DÖNDÜ

  •  28 Eylül 2021 Salý 09:16

Mersin Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü , 58 proje ve takým ile katýldýðý TEKNOFEST 2021’den 4 ödülle dönerek, büyük bir baþarý imza attý.

Mersin Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü , 58 proje ve takým ile katýldýðý TEKNOFEST 2021'den 4 ödülle dönerek, büyük bir baþarý imza attý.

Havacýlýk, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) 2021, 'Milli Teknoloji Hamlesi' sloganýyla Ýstanbul'da 21-26 Eylül 2021 tarihleri arasýnda büyük bir coþku ve heyecanla gerçekleþti. Ýstanbul'da yapýlan TEKNOFEST yarýþmalarýna Mersin'den 58 takým finalist olarak katýldý. 13 bin yarýþmacýnýn katýldýðý büyük festivalden Mersin, 4 ödülle döndü.

Festival sonunda ise ödüller sahiplerini buldu. Gifted Coder Mersin Deep Impact Gifted Coder Takýmý insansýz su altý sistemleri lise kategorisinde 2. oldu. Þehit Kübra Doðanay Kýz Anadolu ÝHL öðrencileri Teknogirls takýmý 3. oldu. Abdülkadir Perþembe Vakfý MTAL okulu öðrencileri 'duyarlý genç takýmý çevre ve enerji teknolojileri lise kategorisinde 3.oldu ve Mersin Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi Lise öðrencileri kutup araþtýrma projeleri lise kategorisinde 3. olarak Mersin'i gururlandýrdý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.