sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK: "GÜNDOÐDU ESNAFININ SESÝNE KULAK VERÝLMELÝ"

  •  27 Eylül 2021 Pazartesi 08:57

Akdeniz Belediye Baþkan Mustafa Gültak, Gündoðdu Mahallesi’ndeki esnaflarý ziyaretinde alt yapý konusunda yoðun þikayet aldýklarýný belirterek, Mersin Büyükþehir Belediyesi ve MESKÝ bürokratlarýna, bir an önce esnafýn dertlerinin dinlenerek harekete geçilmesi çaðrýsýnda bulundu.

Akdeniz Belediye Baþkan Mustafa Gültak, Gündoðdu Mahallesi'ndeki esnaflarý ziyaretinde alt yapý konusunda yoðun þikayet aldýklarýný belirterek, Mersin Büyükþehir Belediyesi ve MESKÝ bürokratlarýna, bir an önce esnafýn dertlerinin dinlenerek harekete geçilmesi çaðrýsýnda bulundu.

Gültak, beraberinde AK Parti Ýlçe Baþkaný Emin Genç, MHP Ýlçe Baþkaný Mehmet Göverçile, ilçe teþkilatý, baþkan yardýmcýlarý ve birim müdürleri ile birlikte Gündoðdu Mahallesi esnafýný ziyaret etti. Esnafýn talep, öneri ve þikayetlerini dinleyen Gültak, ivedilikle hareket edilmesi gerektiðini ifade ederek, çözüm noktasýnda bürokratlarý ile görüþmeler yaptý.

Esnaflarý ziyareti sonrasýnda açýklama yapan Gültak, bir dönem bu bölgede asfalt sýkýntýsý yaþandýðýný söyleyerek, "Biz gelip gündem ettik. Özellikle esnaf kardeþlerimiz ýsrarla 'asfalt' dediler. Çok þükür asfalt döküldü ama özellikle ana caddede aþýrý yaðmura da gerek yok az yaðmur yaðdýðýnda dahi durum kötü oluyor. Ben 4 hafta önce buradaydým. Gerekli bürokratlarý aradým. Kendilerine konum da attým. Esnafýn yoðun þikayeti var dedim. Yaðmur yaðdýðýnda esnafýn dükkanýna 60-70 santimetre su giriyor. Tüm mobilyalarý þiþiyor. Elektrikli malzemeleri patlýyor" dedi.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.