sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TÜM AÝLE, EVÝNE DÖNEN DÖRDÜZLER ÝÇÝN SEFERBER OLDU

  •  25 Eylül 2021 Cumartesi 09:32

Mersin’de 1,5 yýllýk evli Ýbrahim ve Ayþe Kýlýnç çiftinin yaklaþýk 3 ay önce prematüre olarak dünyaya gelen ve evlerine dönen dördüz bebekleri için tüm aile seferber oldu.

Mersin'de 1,5 yýllýk evli Ýbrahim ve Ayþe Kýlýnç çiftinin yaklaþýk 3 ay önce prematüre olarak dünyaya gelen ve evlerine dönen dördüz bebekleri için tüm aile seferber oldu.

Anamur ilçesinde yaþayan ve çiftçilikle uðraþan Ýbrahim Kýlýnç (37) ile 1,5 yýldýr evli olan Ayþe Kýlýnç'ýn (32) 3 ay önce prematüre olarak 32. haftalýk dördüz bebekleri dünyaya geldi. 2 ayý yeni doðan yoðun bakým olmak üzere yaklaþýk 3 ay hastanede kalan dördüz bebekler taburcu olarak ilçedeki evlerine getirildi. Kýlýnç çiftinin aileleri de dördüzler “Alya Ada, Arya Ela, Aynur Nisa ve Almina Nisa'ya bakmak için seferber oldu. Aile günlük 4 saatlik uyku ile dördüzlerini saðlýklý bir þekilde büyütmek için mücadele veriyor.

Çiftçilikle uðraþan, iþi biter bitmez eve koþtuðunu belirten baba Ýbrahim Kýlýnç ise eþine yardým ettiðini “Dadýlýk da yapmaya baþladým” sözleriyle ifade etti.

Böyle bir durumla karþýlaþacaðýný beklemediðini, haberi duyunca çok heyecanlandýðýný dile getiren anne Kýlýnç, çevresindekilerin ilk baþta kendisine inanmadýðýný aktardý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.