sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE PSÝKOLOJÝK SORUNU OLAN ÞAHIS KARISI VE BALDIZINI VURUP ÝNTÝHAR ETTÝ

  •  25 Eylül 2021 Cumartesi 09:14

Mersin’in Silifke ilçesinde karýsýyla bir süredir ayrý olan ve psikolojik sorunlarý bulunan koca, eþi ile baldýzýný tabanca ile vurup intihar etti.

Mersin'in Silifke ilçesinde karýsýyla bir süredir ayrý olan ve psikolojik sorunlarý bulunan koca, eþi ile baldýzýný tabanca ile vurup intihar etti.

Olay, Silifke'nin Pazarkaþý Mahallesi 363 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, þiddetli geçimsizlikten dolayý Özkan K. ile eþi Fatma K. ocak ayýnda ayrýlarak mahkemelik oldu. Eþinden ayrýlan Fatma K., ablasý Özge K.'nin evine taþýndý. Çiftin 13 Ekim'de mahkemesinin görülmesi beklenirken koca Özkan K., baldýzýnýn evine giderek tabanca ile eþini ve baldýzýný vurduktan sonra intihar etti. Çevreden silah sesini duyan vatandaþlarýn olayý polis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine 112 Saðlýk ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saðlýk ekipleri Fatma K.'yi tüm müdahalelere raðmen kurtaramazken, baldýz Özge K. ve koca Özkan K. aðýr yaralý olarak Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldýrýldý. Olay yerine gelen Özge ve Fatma K.'nin ailesi ve yakýnlarý sinir krizi geçirdi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
BÝR DRÝFT ATTI, 50 BÝN TL CEZA YEDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.