sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE ’HAREKETLÝLÝK HAFTASI’NDA GENÇLER SPOR YAPTI

  •  24 Eylül 2021 Cuma 09:36

Mersin’de Büyükþehir Belediyesinin bisiklet sürme eðitimleriyle baþlayan ’16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftasý’ etkinlikleri, Karaduvar Mahallesi’nde düzenlenen sokak etkinlikleri ile son buldu.

Mersin'de Büyükþehir Belediyesinin bisiklet sürme eðitimleriyle baþlayan '16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftasý' etkinlikleri, Karaduvar Mahallesi'nde düzenlenen sokak etkinlikleri ile son buldu.

16 Eylül'de Mersin'de Cumhuriyet Gösteri Merkezi'ndeki bisiklet sürme eðitimleriyle baþlayan hafta, 'Sürdürülebilir Ulaþým: Saðlýklý ve Güvenli Hareketlilik' temasýyla 22 Eylül'e kadar sürdü. Bisikletli Ulaþým Derneði, Mersin Bisikletli Gezginler Derneði ve Mersin Bisiklet Derneði tarafýndan verilen sürüþ eðitimleri, Cumhuriyet Gösteri Merkezi, Fenerbahçe Meydaný, Göçmen Kavþaðý ve Karaduvar sahilinde devam etti.

Bisiklet turlarý, sokak etkinlikleri ve eðitimler hafta boyu sürdü

Hafta boyunca sokak etkinlikleri ve bisiklet turlarý da düzenlendi. 20 Eylül'de Tarsus'ta gerçekleþtirilen bisiklet turu, 21 Eylül'de ise kent merkezinde yapýldý. Ayrýca 18 Eylül'de Kushimoto Sokaðýnda baþlayan sokak etkinlikleri de kentin farklý birçok cadde ve bulvarýna taþýndý. Hafta içerisinde Adnan Menderes Bulvarý ve Karaduvar sahil yolu gibi trafiðe kapatýlan iþlek caddelere masa tenisi, futbol, basketbol, mini tenis, voleybol, badminton ve jimnastik alanlarý kuruldu. Vatandaþlar, kurulan alanlarda spor yaparken, bir yandan da alandaki sahneden Kent Orkestrasýnýn söylediði þarkýlar yankýlandý.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.