sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN ÜNÝVERSÝTE ÖÐRENCÝLERÝNE KONAKLAMA DESTEÐÝ

  •  24 Eylül 2021 Cuma 09:30

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, yüz yüze eðitimin baþlamasý ile beraber üniversite eðitimi için Mersin’e gelen öðrencilerin konaklama ihtiyacý konusunda harekete geçti.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, yüz yüze eðitimin baþlamasý ile beraber üniversite eðitimi için Mersin'e gelen öðrencilerin konaklama ihtiyacý konusunda harekete geçti.

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, okullarýn açýlmasý ve yüz yüze eðitimin baþlamasý ile beraber konaklama ihtiyacý olan öðrencilere kayýtsýz kalmadý. Kente üniversite eðitimi için gelen öðrencilere destek olacaklarýný dile getiren Baþkan Gültak, Akdeniz Belediyesi bünyesinde özel bir masa kurularak gelen konaklama taleplerinin vakit kaybetmeden deðerlendirilmesi hususunda talimat verdi.

Gültak konuya iliþkin yaptýðý açýklamada, "Ülkemizin birçok yerinde olduðu gibi kentimize gelen öðrencilerin yoðunluðunu da dikkate alarak devlet yurdu çýkmayan, yedekte kalan ya da bir sebeple konaklamaya ihtiyaç duyan öðrencilerimiz için hýzlýca çözüm üretme noktasýnda harekete geçtik. Öðrencilerimiz belediyemizin 0324-336 65 83 numarasýný arayarak ilgili ekip arkadaþlarýmýzla iletiþime geçebilirler" diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.