sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN YILMAZ, GAZÝLER VE AÝLELERÝYLE BULUÞTU

  •  21 Eylül 2021 Salý 14:18

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, ’Gaziler Günü’ dolayýsýyla düzenledikleri moral gecesinde gaziler ve aileleriyle bir araya geldi.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, 'Gaziler Günü' dolayýsýyla düzenledikleri moral gecesinde gaziler ve aileleriyle bir araya geldi.

 

Gecede konuþan Türkiye Muharip Gaziler Derneði Mersin Þubesi Baþkan Yardýmcýsý Kemal Gülbeyaz, Belediye Baþkaný Yýlmaz'a teþekkür ederek, "Baþkanýmýz, bizim her zaman yanýmýzda. Bu güzel gecede de bizleri yalnýz býrakmadýnýz. Teþekkür ediyorum" dedi.

 

Þehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanlarýnda olacaklarýný belirten Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz ise MHP Genel Baþkaný Devlet Bahçeli'nin 'Gaziler Günü' dolayýsýyla yayýnladýðý mesaja vurgu yaptý. Bahçeli'nin, '19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle baþta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiþ tüm gazilerimize Cenab-ý Allah'tan rahmetler niyaz ediyorum. Gazilik; cesaretin, dirayetin, hamiyetin, ferasetin, fedakarlýðýn simgesi, kahramanlýðýn muazzam sinesidir' sözüne atýfta bulunan Baþkan Yýlmaz, "Sizlerle ve kýymetli ailelerinizle buluþmaktan þeref duydum. Sizler için ne yapsak azdýr. Her zaman sizlerin yanýnýzdayýz" diye konuþtu.

 

Toroslar Kaymakamý Ýbrahim Çenet de þehitlik mertebesinden sonra en yüce mertebenin gazilik olduðunu ve bunun tarih ve millet þuurunu ortaya koyduðunu da kaydederek, "Sizler, gözünüzü kýrpmadan vatan için canýnýzý ortaya koydunuz. Sizlere minnettarýz. Belediye Baþkanýmýz Atsýz Afþýn Yýlmaz'ýn ev sahipliðinde düzenlenen bu moral gecesinde sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN’DE AVRUPA TRÝATLON GENÇ KADINLAR VE GENÇ ERKEKLER KUPASI YAPILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.