sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’DA ’HAREKETLÝLÝK HAFTASI’ DOLU DOLU GEÇÝYOR

  •  21 Eylül 2021 Salý 14:08

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, saðlýklý ve sürdürülebilir bir kent yaþamý için ’Avrupa Hareketlilik Haftasý’na bu yýl da birbirinden renkli etkinlik ve spor aktiviteleriyle katýldý.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, saðlýklý ve sürdürülebilir bir kent yaþamý için 'Avrupa Hareketlilik Haftasý'na bu yýl da birbirinden renkli etkinlik ve spor aktiviteleriyle katýldý.

'Sürdürülebilir ulaþým, saðlýklý ve güvenli hareketlilik' temasýyla düzenlenen hafta kapsamýnda etkinlikler, belediye personeli arasýnda düzenlenen 'Masa Tenisi ve Dart Turnuvasý' ile baþladý. Yarýþmanýn birincisi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüðü personeli Melih Öncüt, ikincisi Süleyman Gök, üçüncüsü ise Temizlik Ýþleri Müdürlüðü personeli Salih Kahraman oldu. Yarýþmada dereceye giren personele kupalarý takdim edildi.

Güvenli bisiklet kullanýmýna teþvik

Her yýl 16-22 Eylül tarihleri arasýnda kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaþým tedbirleri almaya ve desteklemeye teþvik etmek için kutlanan 'Avrupa Hareketlilik Haftasý'nda, Toroslarda eðitim gören öðrenciler de unutulmadý. Öðrencilere, uzman eðitmen eþliðinde 'Bisiklet Sürüþ Eðitimi' verilerek bisiklet ile okullarýna güvenle gitmeleri amaçlandý.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN’DE AVRUPA TRÝATLON GENÇ KADINLAR VE GENÇ ERKEKLER KUPASI YAPILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.