sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

’AVRUPA HAREKETLÝLÝK HAFTASI’ MERSÝN’E HAREKET KATIYOR

  •  20 Eylül 2021 Pazartesi 09:30

Mersin Büyükþehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi koordinesinde yürütülen ’16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftasý’ programý, bisiklet sürme eðitimleriyle baþladý.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi koordinesinde yürütülen '16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftasý' programý, bisiklet sürme eðitimleriyle baþladý.

2021 yýlýnda ‘Sürdürülebilir Ulaþým: Saðlýklý ve Güvenli Hareketlilik' temasýyla baþlatýlan 'Avrupa Hareketlilik Haftasý'na Mersin, dolu dolu etkinliklerle katýldý. Etkinliklerin ilk gününde Cumhuriyet Gösteri Merkezinde, ikinci gününde ise Fenerbahçe Meydanýnda Mersinlilere bisiklet sürme eðitimleri verildi. Bisikletli Ulaþým Derneði, Mersin Bisiklet Derneði ve Mersin Bisikletli Gezginler Derneði tarafýndan verilen eðitimler, 22 Eylül'e kadar kentin farklý birçok noktasýnda devam edecek.

Kushimoto Sokaðýnda sokak etkinlikleri de yapýldý

Etkinliklerin üçüncü gününde ise Kushimoto Sokaðýnda ‘sokak etkinleri' düzenlendi. Trafiðe kapatýlan sokaðýn bir ucundan diðer ucuna kadar masa tenisi, badminton, basketbol ve futbol gibi farklý spor branþlarýna ait alanlar kuruldu. Sokaktan geçen her yaþtan Mersinli bu aktivitelere katýlarak hareket etmenin saðladýðý mutluluðu tattý. Öte yandan sokaðýn baþýnda kurulan sahnede zumba etkinliði düzenlenirken, ilerleyen saatlerde ise Büyükþehir Belediyesinin Kent Orkestrasý birbirinden keyifli þarkýlarý etkinliðe katýlanlar için seslendirdi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.