sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GELECEÐÝN YILDIZLARI GENÇLÝK KAMPINDA BULUÞTU

  •  20 Eylül 2021 Pazartesi 09:21

Türkiye Futbol Antrenörler Derneði (TÜFAD) Mersin Þubesi tarafýndan, Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðünün desteði ile bu yýl ilk kez hayata geçirilen ve il geneli 20 farklý kulüpten 300 sporcu ve 80 antrenörün katýldýðý futbol kampý Mersin’de yapýldý.

Türkiye Futbol Antrenörler Derneði (TÜFAD) Mersin Þubesi tarafýndan, Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðünün desteði ile bu yýl ilk kez hayata geçirilen ve il geneli 20 farklý kulüpten 300 sporcu ve 80 antrenörün katýldýðý futbol kampý Mersin'de yapýldý.

17-19 Eylül tarihleri arasý Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðüne ait Silifke'nin Kapýzlý Mahallesi'nde bulunan 23 Nisan Gençlik Kampýnda düzenlenen futbol kampýný ziyaret eden Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Ökkeþ Demir, çocuklarla bir araya geldi.

Kampýn ikinci gününde sporcularý ziyaret eden Demir, “Mersin'de futbol kültürü var. Futbol kültürü de uzun süren sevdayla alakalý bir þey. Mersin Ýdmanyurdu kültürü, Tarsus Ýdman Yurdu, buralarda bunlarýn sayesinde futbol artýk bir kültüre dönüþtü. Futbol kültüre dönüþünce bu da sporu sevmeye dönüþüyor. Bu kamplarda da bu çocuklarýmýzý amatör ruhlarla geliþtirip, tamamen profesyonelliðe adým atmalarý için bizler de burada çocuklarýmýz için kamplarýmýzý açtýk, ustalarla çýraklarý buluþturduk. Çok da güzel oldu. Ýnþallah bu projelerimizi sürekli devam ettireceðiz. Þehrimizdeki yetenekli çocuklarýmýzý keþfederek Türk sporuna kazandýrmaya devam edeceðiz" dedi.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.