sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ’DE GAZÝLERE VEFA ZÝYARETÝ

  •  20 Eylül 2021 Pazartesi 09:20

Akdeniz Kaymakamý Muhittin Pamuk ile Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, beraberindeki heyetle birlikte ’19 Eylül Gaziler Günü’ dolayýsýyla gazileri yalnýz býrakmayarak evlerinde ziyaret etti.

Akdeniz Kaymakamý Muhittin Pamuk ile Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, beraberindeki heyetle birlikte '19 Eylül Gaziler Günü' dolayýsýyla gazileri yalnýz býrakmayarak evlerinde ziyaret etti.

Heyet ilk olarak Mesudiye Mahallesi'nde yaþayan Kýbrýs Gazisi Ahmet Uslu'yu ardýndan Nusratiye Mahallesi'ndeki evinde Kýbrýs Gazisi Þaban Çetinkaya'ya ve son olarak da Þevket Sümer Mahallesi'nde ikamet eden terör Gazisi Servet Bengi'ye konuk oldu. Gaziler ve yakýnlarý hatýrlanmýþ olmaktan dolayý memnuniyetlerini dile getirerek heyete teþekkürlerini iletti. Kaymakam Pamuk ve Baþkan Gültak gazilerin bazý taleplerini de dinleyerek yardýmcý olacaklarý sözünü de verdiler.

"Bu topraklarý vatan yapan gazilerimizi unutmadýk"

19 Eylül tarihinin önemine iþaret eden Baþkan Gültak, "Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafýndan Sakarya Meydan Muharebesi'nden zaferle ayrýldýktan sonra Baþkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e 'mareþal' rütbesi ve 'gazi' unvaný verilmiþtir. Bu sebeple de 19 Eylül her yýl Gaziler Günü olarak kutlanmaktadýr. Bizler de bu topraklarý canlarý kaybetme pahasýna vatan yapan, her türlü zorluða göðüs germiþ gazilerimizi yalnýz býrakmayarak ziyarette bulunduk" dedi.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.