sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN SEÇER, KET VURMAYIN; DÝLEYÝN BENDEN NE DÝLERSENÝZ

  •  16 Eylül 2021 Perþembe 08:59

Mersin Büyükþehir Belediyesi’nin Eylül Ayý Olaðan Toplantýsýnýn 2. Birleþimi’nde, ön lisans öðrencilerine 500 liralýk öðrenim yardýmý yapýlmasýna iliþkin madde oy birliðiyle kabul edildi

Mersin Büyükþehir Belediyesi, 4 yýllýk üniversiteyi kazanan öðrencilerin ardýndan ön lisans bölümlerini kazanan öðrencilere de öðrenim desteðinde bulunacak. Mersin Büyükþehir Belediyesi’nin Eylül Ayý Olaðan Toplantýsýnýn 2. Birleþimi’nde, ön lisans öðrencilerine 500 liralýk öðrenim yardýmý yapýlmasýna iliþkin madde oy birliðiyle kabul edildi. Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, eðitime büyük önem verdiklerini vurgulayarak, “Temel amacýmýz kýrsal mahallelerde ilköðretim, lise düzeyindeki çocuklarýmýzýn eðitimine katký yapmak” dedi. Eðitime daha fazla katký sunmak istediklerini, ancak Meclis üyelerinin de borçlanma konusundaki desteðinin önem taþýdýðýný ifade eden Seçer, “Borçlanma konusunda ket vurmayýn. Dileyin benden ne dilerseniz” diye konuþtu. MESKÝ Genel Müdürlüðü’nün Ýller Bankasý A.Þ.’den kullanacaðý Çeþmeli Kanalizasyon Ýkmal Ýnþaatý için toplam 6 milyon 56 bin 95 TL ek kredi kullanýmý ile ilgili Baþkan Seçer’e yetki verilmesi konusundaki madde oy birliði ile kabul edildi.

“Meclis’i sýkýntýya sokacak eksikler ya da yanlýþlar olmaz”

Mersin Büyükþehir Belediye Meclisi’nin 2021 yýlý Eylül Ayý Olaðan Toplantýsýnýn 2. Birleþimi, Baþkan Seçer baþkanlýðýnda Kongre ve Sergi Sarayý’nda gerçekleþtirildi. Toplantýda, idareden gelen 4, komisyonlardan gelen 5 madde olmak üzere toplam 9 madde görüþüldü. Gündem maddelerine geçilmeden önce Meclis üyelerine konuþma sürelerinin uzamamasý için ricada bulunan Baþkan Seçer, iþleyiþin Meclis Yönetmeliði ile belirlendiðini hatýrlattý. Meclis Baþkaný olarak yönetmeliðe uygun, tarafsýz ve eþit bir þekilde Meclis’i yönetmeye özen gösterdiðini ifade eden Seçer, “Bütün bu hassasiyetleri koruyarak Meclis’i idare ettiðimi düþünüyorum. Ancak zaman zaman tabi ki biz de beþeriz, eksik kalan kýsýmlarýmýz olur ama bu Meclis’i sýkýntýya sokacak eksikler ya da yanlýþlar olmaz. Ona son derece dikkatli bir þekilde riayet ediyorum. Öyle anlar oluyor ki gerçekten iç dünyamla görüntüm çok farklý oluyor. Ýç dünyam belki çok daha kaos içerisinde oluyor ama ben bunlara sabretmek zorunda kalýyorum. Meclis Baþkaný olarak bazý konularda da ayný anlayýþý sizlerin Meclis üyeleri ile aranýzdaki diyaloglarda göstermenizi istiyorum” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.