sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝ, AVRUPA HAREKETLÝLÝK HAFTASI’NA HAZIRLANIYOR

  •  16 Eylül 2021 Perþembe 08:54

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, her yýl 16-22 Eylül tarihleri arasýnda kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftasý’na bu yýl da spor aktivitelerinden doða yürüyüþüne ve arabasýz gün etkinliðine kadar bir dizi programla eþlik ediyor.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, her yýl 16-22 Eylül tarihleri arasýnda kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftasý'na bu yýl da spor aktivitelerinden doða yürüyüþüne ve arabasýz gün etkinliðine kadar bir dizi programla eþlik ediyor.

2021 yýlý temasý 'Sürdürülebilir ulaþým; saðlýklý ve güvenli hareketlilik' olan hafta kapsamýnda etkinlikler, 16 Eylül Perþembe günü Yunus Emre Kültür Merkezi'nde belediye personeli arasýnda düzenlenecek masa tenisi ve dart turnuvasý ile baþlayacak. Gelecek nesillere daha saðlýklý bir çevre býrakmak ve hareketli yaþama farkýndalýk oluþturmak amacýyla düzenlenen etkinliklerde, özel sporcular da unutulmadý. 17 Eylül Cuma günü saat 17.00'da Nevin Yanýt Atletizm Sahasý'nda özel sporcularla farkýndalýk etkinliði yapýlacak.

"Arabasýz gün etkinliði ve doða yürüyüþü düzenlenecek"

Toroslar Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftasý'na; 18 Eylül Cumartesi günü saat 10.00'da Demirtaþ Mahallesi'nde yapýlacak 'Arabasýz gün etkinliði', 19 Eylül Pazar günü saat 10.00'da Yeniköy Mahallesi'nden baþlayýp Aladað Mahallesi Kýzýlgeçit Köprüsünde tamamlanacak 'Bisiklet ve yürüyüþle Toroslar'ý keþfet' etkinliði ile devam edecek. Etkinliðe katýlmak isteyenler için 19 Eylül Pazar günü saat 09.00 da Toroslar Belediyesi ana hizmet binasý ile Toroslar Kaymakamlýðý önünden servis kaldýrýlacak.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
BÝR DRÝFT ATTI, 50 BÝN TL CEZA YEDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.