sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SEVDÝÐÝ KIZLA KAÇMAK ÝSTERKEN ÖLDÜRESÝYE DÖVÜLDÜ

  •  15 Eylül 2021 Çarþamba 09:49

Mersin’in Tarsus ilçesinde sevdiði kýzý kaçýrmak isterken yakalanan genç, hem kendi hem de kýzýn yakýnlarý tarafýndan öldüresiye dövüldü.

Mersin'in Tarsus ilçesinde sevdiði kýzý kaçýrmak isterken yakalanan genç, hem kendi hem de kýzýn yakýnlarý tarafýndan öldüresiye dövüldü. Hastanede ölüm kalým mücadelesi veren genci döven 3 zanlý tutuklandý.

Sevdiði kýz S.K. (16) ile þehir içi dolmuþa binip kaçan Ý.K. (33) bir benzin istasyonunda kýzýn yakýnlarý tarafýndan yakalandý. S.K. dolmuþun arka kapýsýndan babasý tarafýndan indirildikten sonra kýzýn ailesi dolmuþun içerisine girip Ý.K.'yi araçtan zorla indirdi. Ý.K. indirildikten sonra tekme, tokat ve sopayla dövüldü. Yere yýðýlan Ý.K. yaklaþýk 20 dakika yerde uzanmýþ halde bekledi. Kimsenin müdahale etmediði ve seyrettiði gencin yakýnlarý bir araçla olay yerine geldi. Ý.K., yakýnlarý olduðu iddia edilen grup tarafýndan da dövülmeye baþlandý. Kan içinde kalan Ý.K. bir süre yerde kaldýktan sonra ayaða kalktý. Sendeleyerek yürüyemeye çalýþan genç, istasyonun diðer tarafýnda yine dayak yedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.