sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝNDEN 112 EKÝPLERÝNE PASTALI SÜRPRÝZ

  •  13 Eylül 2021 Pazartesi 09:41

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, toplum saðlýðýný korumak adýna korona virüsle mücadelede özveriyle çalýþan saðlýk ekiplerine pastalý sürpriz yaparak teþekkür etti.

Toroslar Belediyesi'nin, 'Dünya Ýlk Yardým Günü' kapsamýnda belediye personeline yönelik düzenlendiði 'ilk yardým' eðitiminde duygu anlar yaþandý. Baþkan Yýlmaz'ýn da birim müdürleriyle katýldýðý eðitimde, Toroslar Belediyesi Saðlýk Ýþleri Müdürlüðü yetkilileri, '112 Acil Servis'i arayarak acil vaka ihbarýnda bulundu. 112 Acil Servisi amirlerinin daha önceden konuyla ilgili bilgilendirildiði ihbarý alan saðlýk ekipleri ise amirlerinin yönlendirmesiyle ambulansla kýsa sürede ilk yardým eðitiminin verildiði Toroslar Belediyesinin Makine Ýkmal Müdürlüðüne geldi. Yapýlan bu sürpriz karþýsýnda þaþýran saðlýk ekipleri duygularýný gizleyemedi.

Toroslar Belediye Baþkaný Yýlmaz, tüm saðlýk çalýþanlarý adýna 112 Acil Servisi ekibine teþekkür ederek, çiçek takdim etti ve 'Dünya Ýlk Yardým Gün'lerini kutladý.

"Bu güzel kutlamayý hiçbir zaman unutmayacaðýz"

Saðlýk ekipleri, üzerinde 'ilk yardým hayat kurtarýr' sloganýnýn yer aldýðý pastayý da Baþkan Yýlmaz ile keserek, nazik düþüncesinden dolayý Yýlmaz'a teþekkür ettiler. Hayatlarýnýn þokunu yaþadýklarýný ve çok duygulandýklarýný belirten saðlýk ekipleri, kendileri için yapýlan böyle anlamlý bir kutlamayý hiçbir zaman unutmayacaklarýný ifade ettiler.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.