sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK: "MERSÝN’ÝN ACÝL ÝMARA ÝHTÝYACI VAR"

  •  11 Eylül 2021 Cumartesi 10:21

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Mersin’in acil olarak imara ihtiyacý olduðunu belirterek, "Çünkü bu sadece Akdeniz’in deðil, þehrin bütün imajýný deðiþtirecek bir plandýr.

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Mersin'in acil olarak imara ihtiyacý olduðunu belirterek, "Çünkü bu sadece Akdeniz'in deðil, þehrin bütün imajýný deðiþtirecek bir plandýr. Aslýnda biz bunu 8-9 ay önce sonuçlandýrmýþtýk. Fakat Büyükþehir Belediyesi 1/5000'likleri geçirmediði için biz de geciktik" dedi.

Akdeniz Belediye Meclisi Eylül Ayý Ýkinci Birleþimi, Belediye Baþkaný Mustafa Gültak baþkanlýðýnda gerçekleþtirildi. Mecliste; Mersin Büyükþehir Belediye Meclisinin 8 Nisan 2021 tarih ve 166 sayýlý kararýyla onaylanýp aský süresi tamamlanan Akdeniz, Toroslar, Yeniþehir ve Mezitli Ýlçeleri 1/5000 Ölçekli Ýlave ve Revizyon Nazým Ýmar Planý kararlarýna uygun olarak hazýrlanan Akdeniz Ýlçesi 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama Ýmar Planý birinci etabý ile ilgili komisyon raporlarý oybirliðiyle kabul edildi.

“Memleketin imara ihtiyacý var”

Meclis üyelerinin gündeme iliþkin konuþmalarýnýn ardýndan bir deðerlendirme yapan Baþkan Gültak, “1/1000'lik birinci etap, birinci bölümü bu. Tüm bürokratlarýmýza ve meclis üyelerimize teþekkür ediyorum. Aslýnda biz bunu 8-9 ay önce sonuçlandýrmýþtýk. Fakat Büyükþehir Belediyesi 1/5000'likleri geçirmediði için biz de geciktik. Ýkincisi; halen birinci etabýn ikinci bölümünü bekliyoruz. Yani Gazi Mustafa Kemal Bulvarýnýn üstü. Biz orasýyla ilgili de binlikleri hazýrladýk. Ama hala 5 binlik ortada yok, Meclis'e gelmedi. GMK'nýn altýnda çok fazla arazi yok. Ama üstünde ihtiyaç acil. Buradan Büyükþehir meclis üyelerimize ve Baþkan Vahap Seçer'e sesleniyorum. Akdeniz'in birinci etap ikinci bölümünü hýzlý bir þekilde bitirelim. Memleketin, Mersin'in imara ihtiyacý var” diye konuþtu.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.