sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN GÜLTAK’TAN, MECLÝS TOPLANTISINDA MÝKROFONUN KAPATILMASINA TEPKÝ

  •  10 Eylül 2021 Cuma 16:33

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Belediye Meclisinde üzerine atýlý iddialara cevap verdiði sýrada Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer tarafýndan mikrofonunun sesinin kapatýldýðýný belirterek, "Demokrasiye evet, vesayete hayýr diyorum ve Vahap Seçer’i þiddetle kýnýyorum" dedi.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Belediye Meclisinde üzerine atýlý iddialara cevap verdiði sýrada Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer tarafýndan mikrofonunun sesinin kapatýldýðýný belirterek, "Demokrasiye evet, vesayete hayýr diyorum ve Vahap Seçer'i þiddetle kýnýyorum" dedi.

 

Akdeniz Belediyesinden yapýlan açýklamada, Baþkan Gültak'ýn, üzerine atýlý bir takým iddialara ve oluþturulmak istenilen algýya karþý yanýt vermek ve açýklýk getirmek amacýyla Mersin Büyükþehir Belediye Meclisinde söz aldýðý hatýrlatýlarak, ancak henüz birkaç cümle kurmasýndan sonra mikrofonunun sesinin kapatýldýðý belirtildi.

 

"Siyasi tarihe geçecek bir an"

 

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, yaptýðý bir açýklama ile bu durumu sert sözlerle eleþtirdi. Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer tarafýndan mikrofonunun sesinin kapatýlmasýný 'siyasi tarihe geçecek bir an' olarak niteleyen Gültak; "Üzerimize oluþturulan algýlarýn cevabýný vermek, ayný zamanda Akdeniz ilçesinin önemli sorunlarýný anlatmak için söz almýþtým. Fakat bunlar vesayetçi zihniyetler. Bunlar gibi düþünürseniz, yaþarsanýz, bunlar gibi konuþursanýz sorun yok. Farklý düþündüðünüzde, halkýn sorunlarýný yüzlerine vurduðunuzda vesayetçi zihniyetin ne demek olduðunu dün bir kez daha gördük" diye konuþtu.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.