sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN GÜLTAK, ZABITA PERSONELÝYLE BULUÞTU

  •  10 Eylül 2021 Cuma 16:28

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, ’Zabýta Haftasý ve Zabýta Teþkilatýnýn Kuruluþunun 195’inci Yýldönümü’ dolayýsýyla düzenlenen etkinlikte, zabýta personeli ile bir araya geldi.

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, 'Zabýta Haftasý ve Zabýta Teþkilatýnýn Kuruluþunun 195'inci Yýldönümü' dolayýsýyla düzenlenen etkinlikte, zabýta personeli ile bir araya geldi.

Programda, Akdeniz Zabýta Müdürlüðünün 2021 yýlýnda ilçe genelinde vatandaþlara sunduðu hizmetleri anlatan bir videonun sunumu gerçekleþtirildi. Ardýndan bir konuþma yapan Baþkan Gültak, zabýta müdürlüðünün, belediyenin en önemli birimlerden biri olduðunu belirterek, “Çünkü toplum saðlýðýný ilgilendiren birçok konuya bakýyorsunuz. Hayvan haklarýndan tutun daha birçok hizmeti yerine getiriyorsunuz. Zabýta; belediyenin vizyon müdürlüklerinden bir tanesi. Göreve geldikten sonra zabýta ekibimizi güçlendirdik. Bu sayede birçok baþarýya imza attýnýz. Hepinize teþekkür ediyorum. Haftanýz kutlu olsun” dedi.

“7/24 görevimizin baþýndayýz”

Akdeniz Belediyesi Zabýta Müdürü Ufuk Sivaslýoðlu da konuþmasýnda, 1826 yýlýnda kurulan Zabýta Teþkilatýnýn 195 yýldýr halkýn saðlýðý, huzuru ve esenliði için görevinin baþýnda olduðunu, vatandaþlara hizmet verdiðini ifade etti. Sivaslýoðlu, “Baþkanýmýzýn müdürlüðümüze verdiði büyük destek sayesinde, büyük bir özgüven ile yolumuza devam ediyoruz. Sahip olduðu sanayi tesisleri ile gündüz nüfusu 800 bini bulan Akdeniz'e hizmet veriyoruz. Halkýmýzýn mutluluðu ve güvenliði için gecemizi gündüze katarak 7-24 çalýþmaya devam edeceðiz” diye konuþtu.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.