sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

’KADINA YÖNELÝK ÞÝDDETLE MÜCADELE 4. ULUSAL EYLEM PLANI’ TANITILDI

  •  10 Eylül 2021 Cuma 16:26

Mersin’de ‘Kadýna Yönelik Þiddet ve Mücadelede Ýl Koordinasyon Ýzleme ve Deðerlendirme Toplantýsý’, Vali Ali Ýhsan Su baþkanlýðýnda gerçekleþtirildi.

Mersin'de ‘Kadýna Yönelik Þiddet ve Mücadelede Ýl Koordinasyon Ýzleme ve Deðerlendirme Toplantýsý', Vali Ali Ýhsan Su baþkanlýðýnda gerçekleþtirildi.

Toplantý öncesi bir konuþma yapan Vali Su, 2021-2025 yýllarýný kapsayan 'Kadýna Yönelik Þiddet Ýle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planý'nýn, 30 Haziran 2021 tarihinde imzalanarak yürürlüðe girdiðini ve Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn himayelerinde 1 Temmuz 2021 tarihinde düzenlenen tanýtým toplantýsýnda paylaþýldýðýný hatýrlattý. 'Kadýna Yönelik Þiddet Ýle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planý'nýn 5 ana hedefinin bulunduðunu belirten Vali Su, bu hedeflerin, 'adalete eriþim ve mevzuat, politika ve koordinasyon, koruyucu ve önleyici hizmetler, toplumsal farkýndalýk, veri ve istatistik' olduðunu söyledi.

Vali Ali Ýhsan Su, konuþmasýnýn devamýnda, 'þiddete sýfýr tolerans' ilkesi doðrultusunda kadýna yönelik her türlü þiddeti önlemek amacýyla yeni dönemin þiddetle mücadele yol haritasýný 28 strateji ve 227 faaliyet þeklinde yapýlandýrýldýðýný belirtti. Ýl bazýnda üç ayda bir olacak þekilde 'Kadýna Yönelik Þiddetle Mücadele Ýl Koordinasyon Ýzleme ve Deðerlendirme Toplantýsý' düzenlendiðini hatýrlatan Vali Su, bu toplantý ile 'Kadýna Yönelik Þiddetle Mücadele 4. Ulusal Eylem Planý'nýn tanýtýmýnýn gerçekleþtirildiðinin altýný çizdi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN’DE AVRUPA TRÝATLON GENÇ KADINLAR VE GENÇ ERKEKLER KUPASI YAPILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.