sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ’DE METRUK BÝNALARIN YIKIMI SÜRÜYOR

  •  8 Eylül 2021 Çarþamba 08:51

Akdeniz Belediyesince vatandaþlar için tehlike arz eden, kentte görüntü kirliliðine yol açan ve yer yer çevreye rahatsýzlýk veren sahiplerince terk edilmiþ metruk binalarýn yýkým iþlemlerine devam edildiði bildirildi.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, Fen Ýþleri Müdürlüðüne baðlý saha ekipleri tarafýndan son olarak Karaduvar Mahallesi'nde bulunan tek katlý metruk binanýn kontrollü yýkýmý gerçekleþtirildi. Yýkým öncesi çevrede güvenlik önlemi alan ekipler, ardýndan iþ makinesi yardýmýyla sahiplerince terk edilen ve yasal prosedürleri tamamlanan metruk yapýnýn yýkýmýna baþladý.

Vatandaþlardan teþekkür

Sahiplerince terk edildiði için zamanla kullanýlamaz hale gelen, vatandaþlarýn can ve mal güvenliði açýsýndan tehlike arz eden, özellikle de binayý oyun alanýna çeviren çocuklar için büyük risk oluþturan yapýnýn yýkýmý sonrasý mahalle sakinleri, Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak ve fen iþleri ekiplerine teþekkür etti.

Metruk binalar yoðun þikayet konusu

Terk edilmiþ yapýnýn yýkým çalýþmasý sonucu ortaya çýkan moloz ve inþaat atýklarý da yine iþ makineleri yardýmýyla kamyona yüklenip mahalleden çýkarýldý. Akdeniz Belediyesince, halkýn can güvenliðini tehdit eden, çevre estetiðine uygun olmayan ve kimi zaman sosyal sorunlara yol açtýðý için mahalle sakinlerinin þikâyetine yol açan metruk binalarýn yýkým iþlemlerinin süreceði bildirildi.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.