sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN YILMAZ: "ÇOCUKLARIMIZI KOÞULSUZ SEVÝYORUZ"

  •  7 Eylül 2021 Salý 09:06

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, uzun bir aradan sonra okul sýralarýna kavuþan öðrencileri yalnýz býrakmadý.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, uzun bir aradan sonra okul sýralarýna kavuþan öðrencileri yalnýz býrakmadý.

Baþkan Yýlmaz, Toroslar Þehit Fikri Dilsiz Ýlkokulu'nda 2021-2022 eðitim öðretim yýlýnýn açýlýþ törenine katýldý. Öðrencilerin alkýþlarý eþliðinde okulu ziyaret eden Yýlmaz, öðrenci ve öðretmenleri tebrik ederek, saðlýklý ve baþarý dolu bir eðitim öðretim yýlý dileklerinde bulundu. Okul bahçesinde öðrencilerle birlikte Ýstiklal Marþý'ný okuyan Yýlmaz, ilk ders zilinin çalmasýyla sýnýflarý da tek tek ziyaret etti.

Ýlkokula baþlayan öðrencilere eðitim seti de hediye eden Yýlmaz, "Eðitim ve öðretim önceliðimiz. Çocuklarýmýza güzel bir gelecek sunmanýn gayreti içerisindeyiz. Bilgi çaðýnýn bütün geliþmiþliklerini kullanabilen, araþtýran, Türk Milletinin var olan deðerlerini özümsemiþ bir nesil olarak yetiþmeleri en büyük arzumuz. Bu noktada çalýþmalarýmýzý sürdürüyoruz ve destekte bulunuyoruz. Tüm çocuklarýmýzý koþulsuz seviyoruz. Yeni eðitim öðretim yýlý ülkemize hayýrlý olsun" ifadelerini kullandý.

Öðrenciler de Baþkan Yýlmaz'a sevgi gösterilerinde bulunarak, teþekkür etti.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.