sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KRÝPTO PARA BORSASINA YATIRDIÐI 240 BÝN DOLAR 1.5 SAATTE BUHAR OLDU

  •  7 Eylül 2021 Salý 09:05

Mersin’de lojistik sektöründe faaliyet gösteren bir kiþi, kripto para borsasýnýn Türkiye’deki kullanýcýlarýna hizmet veren platformundaki hesabýna yatýrdýðý 240 bin dolarýn bilgisi dýþýnda baþka hesaba aktarýldýðýný belirterek suç duyurusunda bulundu.

Mersin'de lojistik sektöründe faaliyet gösteren bir kiþi, kripto para borsasýnýn Türkiye'deki kullanýcýlarýna hizmet veren platformundaki hesabýna yatýrdýðý 240 bin dolarýn bilgisi dýþýnda baþka hesaba aktarýldýðýný belirterek suç duyurusunda bulundu.

Avukatý aracýlýðýyla Mersin Cumhuriyet Baþsavcýlýðýna suç duyurusunda bulunan Beþir Baray, konuyla ilgili yaptýðý açýklamada, 2 Eylül saat 12.30 sýralarýnda 'soðuk cüzdan'ýndan kripto para borsasýndaki hesabýna 240 bin dolar transfer yaptýðýný söyledi. Bu paranýn hesaba girmesinin ardýndan Türk Lirasýna çevrilmesi talimatý verdiðini kaydeden Beþir Baray, "Bu esnada programdan çýkýp diðer iþlerime yönelmiþtim. 15-20 dakika sonra kontrol ettiðimde, paranýn hala durduðunu ve talimatýn gerçekleþmediðini fark ettim. Tekrar beklemeye aldým. Bir saat sonra kontrol ettiðimde ise benim talimatýmýn iptal edildiðini ve paranýn transfer için yeni talimat aldýðýný gördüm. Parayý hesapta görüyordum ama her hangi bir iþlem yapamýyordum. Müþteri hizmetlerine baþvuruda bulundum. Direk telefonla ulaþamadýðýmýzdan mail yoluyla yardým istedim. Ama maalesef 1.5-2 saat sonra dönüþ yaptýklarýndan, para baþka bir hesaba transfer olmuþtu" dedi.

Baray, bu transferin gerçekleþebilmesi için 2 faktörlü doðrulama kodunun kendisine ulaþmasý gerektiðini belirterek, kendisine herhangi bir doðrulama kodu ulaþmadan para transferinin gerçekleþtiðini öne sürerek, sorumlular hakkýnda þikayetçi oldu.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.