sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK: "HER PLATFORMDA TARTIÞMAYA HAZIRIM"

  •  7 Eylül 2021 Salý 09:02

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, bazý mahallelerdeki yollarda bozulan asfaltýn sorumluluðunun MESKÝ ve Büyükþehir Belediyesinde olduðunu belirterek, bu konuyla ilgili 10 bin mektup yazarak mahalle sakinlerini uyaracaðýný söyledi.

Gültak, Eylül Ayý Belediye Meclis toplantýsýnda, MESKÝ tarafýndan yer altý yenileme çalýþmalarý nedeniyle Çay, Çilek, Karaduvar ve Karacailyas mahallelerinde bozulan sokaklara iliþkin açýklama yaptý. Gültak, mahalle sakinlerine mektuplar yazacaðýný belirterek, “Asfaltýn sorumluluðu tamamen MESKÝ ve Büyükþehir Belediyesinindir. Eðer inkar ediyorlarsa hodri meydan diyorum. Ýstedikleri TV veya platformda tartýþabiliriz” dedi.

“10 bin mektup yazýp mahalle sakinlerine ulaþtýracaðým”

Sözlerini, “Yarýndan itibaren Çay, Çilek, Karaduvar ve Karacailyas'ta yaþayan 10 bin vatandaþýmýza konuyla ilgili mektuplar yazýp daðýtacaðýz” diye sürdüren Gültak, þöyle konuþtu, “Bu mektuplarýmýzýn içeriðinden bir tanesi de asfalt meselesi olacak. Daha iki gün önce sosyal medya üzerinden bana mesaj atan Çay Mahalleli gençlerle sohbet etmeye, çaylarýný içmeye gittim. Yanlarýnda MESKÝ Genel Müdürünü aradým ve müdüre hoparlörün açýk olduðunu da belirttim. MESKÝ Genel Müdürüne, 'Bu iþ nasýl olacak?' diye sordum. Bana, 'Baþkaným uðraþýyoruz, ihaleye çýkýyoruz. Ya biz ya da Büyükþehir yapacak” dedi. Umarým bunun hesabýný da Akdeniz Belediye Meclisimizde bulunan CHP ve HDP'li meclis üyeleri de perþembe günü Büyükþehir'de soracaklardýr.”

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.