sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YAÞLI KADIN ASANSÖR ALTINDA KALARAK CAN VERDÝ

  •  6 Eylül 2021 Pazartesi 09:04

Mersin’de 2 katlý bir binanýn dýþ cephesine özel olarak yaptýrýlan asansörün altýnda kalan 61 yaþýndaki kadýn, feci þekilde hayatýný kaybetti.

Mersin'de 2 katlý bir binanýn dýþ cephesine özel olarak yaptýrýlan asansörün altýnda kalan 61 yaþýndaki kadýn, feci þekilde hayatýný kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yeniþehir ilçesine baðlý Deniz Mahallesi 38. Cadde üzerinde meydana geldi. Ýddiaya göre, Selma Çakmak (61) adlý kadýn, adreste oturan yaþlý bir çiftin kullanýmý için 2 katlý binanýn dýþ cephesine özel olarak yaptýrýlan asansöre binmek için çaðrý düðmesine bastý. Bir süre bekledikten 2. kattaki asansörün geldiðini düþünerek kapýyý açan Çakmak, yukarýdan hýzla gelen kabinin altýnda kaldý. Kadýnýn çýðlýklarýna yetiþen komþularý, asansörün kapýsýný açmakta baþarýsýz olunca polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Ýhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri, uzun süren çalýþmalarýn ardýndan asansörün kapýsýný açtý. Ancak saðlýk görevlilerinin yaptýðý kontrollerde, yaþlý kadýnýn hayatýný kaybettiði belirlendi. Çakmak'ýn cenazesi, olay yerinde yapýlan incelemelerin ardýndan otopsi için hastane morguna kaldýrýldý. Olay yerinde göz yaþý dökün yaþlý kadýnýn yakýnlarý, asansörün hatalý yapýldýðýný ileri sürdüler.

 

Olayla ilgili soruþturma baþlatýldý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.