sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TURÝZMÝN MERKEZÝ KIZKALESÝ’NDE PAZAR YOÐUNLUÐU

  •  6 Eylül 2021 Pazartesi 08:50

Mersin’de UNESCO Dünya Mirasý Geçici Listesi’nde yer alan Doðu Akdeniz’in önemli turizm merkezleri baþýnda gelen Kýzkalesi’nde tatilciler, sezonun sonuna yaklaþýlmasý ve okullarýn yarýn açýlacak olmasý nedeniyle bugün yoðunluk oluþturdu.

Mersin'de UNESCO Dünya Mirasý Geçici Listesi'nde yer alan Doðu Akdeniz'in önemli turizm merkezleri baþýnda gelen Kýzkalesi'nde tatilciler, sezonun sonuna yaklaþýlmasý ve okullarýn yarýn açýlacak olmasý nedeniyle bugün yoðunluk oluþturdu.

Erdemli ilçesi sýnýrlarýna yer alan 100'ün üzerinde tesis ve 3 binin üzerinde yatak kapasitesine sahip yerli turistlerin yaný sýra yabancý turistlerin de ilgi gösterdiði Kýzkalesi'nde Pazar yoðunluðu yaþandý. Ýl dýþýndan gelen tatilcilerin yaný sýra Mersin ve yakýn bölgelerden gelen günü birlikçilerle birlikte sahil doldu. Bir çok tatilci, deniz ve kumsalýn keyfini çýkartýrken, bazýlarý teknelerle Kýzkalesi turu yaptý. Bu yýl özellikle gurbetçilerin daha çok gelmesiyle birlikte iyi bir sezon geçiren turizmciler, yoðunluðun hem okullarýn açýlmasý hem de gurbetçilerin büyük bir bölümünün dönüþe geçmesiyle sezonun sonuna yaklaþýldýðýný ifade etti.

Þehir dýþýndan gelenler ise Kýzkalesi sahilinin ayrý bir güzelliðe sahip olduðunu belirterek, keyifli bir tatil geçirdiklerini kaydetti. Okullarýn açýlmasýyla birlikte dönüþe geçeceklerini aktaran tatilciler, fýrsatý olanlarýn mutlaka bölgeye tatile gelmesini tavsiye etti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.