sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ’DE ENGELLÝLERE YÖNELÝK KÝÞÝSEL BAKIM HÝZMETÝ SÜRÜYOR

  •  4 Eylül 2021 Cumartesi 09:50

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesince, Türkiye Sakatlar Derneði Mersin Þubesine baðlý vatandaþlarýn da kiþisel bakým hizmetinden yararlanmasýnýn saðlandýðý bildirildi.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesince, Türkiye Sakatlar Derneði Mersin Þubesine baðlý vatandaþlarýn da kiþisel bakým hizmetinden yararlanmasýnýn saðlandýðý bildirildi.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, sosyal sorumluluk projelerinden biri olan 'Evde Temizlik ve Kiþisel Bakým Hizmeti' ile ihtiyaç sahibi vatandaþlar yalnýz býrakýlmýyor. Kadýn ve Aile Hizmetleri Müdürlüðünün öncülüðünde ilçe genelinde yaþayan kimsesiz, yaþlý, hasta veya engelleri nedeniyle kendi ihtiyaçlarýný karþýlayamayan vatandaþlara sunulan hizmet, hiçbir ayrým gözetilmeden devam ediyor. Akdeniz Belediyesine baðlý ekipler, bu kapsamda Türkiye Sakatlar Derneði Mersin Þubesine baðlý vatandaþlara da kiþisel bakým hizmeti sunuyor.

"Birer engelli adayý olduðumuzu unutmamalýyýz"

Sosyal belediyecilik noktasýnda Akdeniz ilçesinin tamamýna hizmet verdiklerine vurgu yapan Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, "Vatandaþlarýmýzýn saðlýðý ve huzuru için var gücümüzle çalýþmalarýmýzý sürdürüyoruz. Bu baðlamda hiçbir ayrým gözetmeden Türkiye Sakatlar Derneði Mersin Þubesi'ndeki vatandaþlarýmýzýn da hizmetlerimizden faydalanmasý için ne gerekiyorsa yapýyoruz. Bizlerin de birer engelli adayý olduðunu unutmadan, onlara yürekten destek vermeyi sürdüreceðiz" dedi.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.