sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLARI’IN YAYALARINDA PEHLÝVANLAR RÜZGARI ESTÝ

  •  2 Eylül 2021 Perþembe 09:22

Toroslar Belediyesince ’Zafer Haftasý’ kapsamýnda gerçekleþtirilen ’Geleneksel Karakucak Güreþleri’ ile Mersinliler 3 gün boyunca zafer coþkusu yaþadý.

Toroslar Belediyesince 'Zafer Haftasý' kapsamýnda gerçekleþtirilen 'Geleneksel Karakucak Güreþleri' ile Mersinliler 3 gün boyunca zafer coþkusu yaþadý.

Toroslar Belediyesi tarafýndan düzenlenen 'Geleneksel Karakucak Güreþleri', 810 pehlivanýn katýlýmýyla gerçekleþtirildi. 30 Aðustos Zafer Bayramý'nýn 99'uncu yýl dönümü dolayýsýyla Ayvagediði, Soðucak ve Gözne mahallelerinde üç gün üst üste süren güreþler, kýyasýya mücadeleye sahne oldu.

Türkiye Yýldýzlar Þampiyonasý'na da ev sahipliði yapan Toroslar Belediyesi, Türkiye'nin dört bir yanýndan sporcularý, güreþ camiasýnýn önemli isimlerini ve güreþ severleri Toroslar'da aðýrladý. Minikler, yýldýzlar ve büyükler kategorilerinde yapýlan güreþler, büyük bir spor organizasyonu olmasýnýn yanýnda güzel bir turizm aktivitesi de oldu. Güreþ alanýný dolduran vatandaþlar, güreþ müsabakalarý ile heyecan dolu dakikalar yaþadý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.