sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’DA ZAFER COÞKUSU, GÜREÞ MÜSABAKALARIYLA TAÇLANDI

  •  1 Eylül 2021 Çarþamba 09:30

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesince düzenlenen Zafer Haftasý etkinliklerine, ’Geleneksel Karakucak Güreþleri’ damga vurdu.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesince düzenlenen Zafer Haftasý etkinliklerine, 'Geleneksel Karakucak Güreþleri' damga vurdu. Türkiye'nin dört bir yanýndan gelen 810 pehlivanýn katýldýðý etkinlikte sporcular, minikler, yýldýzlar ve büyükler kategorilerinde yarýþarak er meydanýnda boy gösterdi.

Toroslar Belediyesinin Ayvagediði, Soðucak ve Gözne mahallelerinde 3 gün üst üste organize ettiði güreþler, 30 Aðustos Zafer Bayramýnýn 99'uncu yýl dönümünde coþkuyla sonlandý. 7'den 70'e yoðun ilgi gören güreþ müsabakalarýnda sporcular, zaferin yýl dönümünde Gözne Mahallesi'ndeki er meydanýna çýkarak, güreþ severlere unutulmaz bir gün yaþattý.

Ayvagediði Mahallesi'nde Geleneksel Karakucak Güreþleri ile baþlayan etkinlik, Soðucak Mahallesi'nde düzenlenen 7. Geleneksel Karakucak Güreþleri ve Türkiye Yýldýzlar Þampiyonasý'nýn ardýndan zaferin yýl dönümünde Gözne Mahallesi'ndeki güreþ müsabakalarý ile taçlandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.