sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KADIN MEHTERANLARDAN FÝLENÝN SULTANLARI’NA MARÞLI DESTEK

  •  1 Eylül 2021 Çarþamba 09:26

Mersin’in Erdemli ilçesinde 33 kadýndan oluþan kadýn mehteran takýmý, Filenin Sultanlarý’nýn Avrupa Voleybol Þampiyonasý’nda yarý finale uzandýðý karþýlaþmayý vatandaþlarla birlikte izledi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde 33 kadýndan oluþan kadýn mehteran takýmý, Filenin Sultanlarý'nýn Avrupa Voleybol Þampiyonasý'nda yarý finale uzandýðý karþýlaþmayý vatandaþlarla birlikte izledi. Kadýn mehteranlar Polonya'ya set vermeyen A Milli Kadýn Voleybol Takýmýmýzý Ýzmir Marþý ile destekledi. Millilerin maçý kazanmasýyla büyük coþku yaþandý.

A Milli Kadýn Voleybol Takýmý, yarý finale çýkmak için Polonya ile karþýlaþtý. Erdemli ilçesinde vatandaþlar belediyenin sahil bandýnda kurduðu dev ekrandan mücadeleyi takip etti. Belediyenin kadýn mehteran takýmý da tam kadro mücadeleyi izledi, marþlarla da milli takýma destek verdi.

Mehteran takýmýnda görevli Nazlý Can, "Maçý heyecanla izliyoruz, vatandaþlarýmýzla birlikte. Güzel geçiyor, biz kazanacaðýz bundan eminiz" dedi.

Þengül Göktepe ise, "Erdemli Belediyesi mehteraný olarak burada Ýzmir Marþý ile maçýmýzý baþlattýk. Ýnþallah kazanacaðýz. Çok heyecanlýyýz" diye konuþtu.

Filenin Sultanlarý'nýn set vermeden maçý kazanmasýyla birlikte vatandaþlar ellerinde bayraklarla, mehter takýmý da marþlarla adeta coþtu, ortaya ise renkli görüntüler çýktý.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.