sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN SEÇER, MERSÝN CEMEVÝNDE AÞURE ETKÝNLÝÐÝNE KATILDI

  •  31 Aðustos 2021 Salý 08:46

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, eþi Meral Seçer ile birlikte Mersin Cemevinde gerçekleþtirilen 21’nci gelenekse aþure etkinliðine katýldý.

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, eþi Meral Seçer ile birlikte Mersin Cemevinde gerçekleþtirilen 21'nci gelenekse aþure etkinliðine katýldý. Muharrem ayýnýn tüm insanlýða barýþ, huzur, kardeþlik ve refah getirmesini dileyen Baþkan Seçer, “Tüm Alevi canlarýn yas-ý matemi hak katýnda kabul olsun” dedi.

Mersin Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Mersin Cemevinde gerçekleþtirilen aþure etkinliðine, Mersin Valisi Ali Ýhsan Su, Büyükþehir Belediye Baþkaný Seçer ve eþi Meral Seçer, kent protokolü ve inanç grubu temsilcileri katýldý. Gülbengin okunduðu ve semahlarýn dönüldüðü program, Cemevi Þube Baþkaný Hasan Kýlavuz'un konuþmasýyla baþladý.

“Bu vatana hizmet etmiþ bütün deðerlerimizin önünde saygýyla eðiliyorum”

Baþkan Seçer, etkinlikte yaptýðý konuþmada, katýlýmcýlarýn 30 Aðustos Zafer Bayramýný da kutlayarak, “99 yýl önce bu kadim topraklar üzerinde laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin kilometre taþlarý döþenmeye baþladý. Baþta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatana hizmet etmiþ, deðer katmýþ, katký sunmuþ bütün deðerlilerimizin önünde saygýyla eðiliyorum; þehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum” ded

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.