sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE 30 AÐUSTOS KONSERLERÝNÝN ÝLK GÜNÜ COÞKUYLA GEÇTÝ

  •  30 Aðustos 2021 Pazartesi 08:48

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesinin, 30 Aðustos Zafer Bayramý dolayýsýyla 3 gün 3 gece düzenlediði konserlerin ilk gün coþkusu sahillerden yaylalara uzandý.

Çamlýyayla, Silifke ve Erdemli'de baþlayan ilk gün konserlerinde Simge, Onur Akýn, Zeynep Karababa ve Batuhan Þaraplý sahne aldý.

Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, 28-30 Aðustos tarihlerinde 12 noktada 15 sanatçýnýn sahne alacaðý konserlerin ilk günü 3 noktada gerçekleþti. Erdemli ilçesi Arpaçbahþiþ Mahallesi Þýk Sitesi önünde ilk olarak Mersin'in sevilen sanatçýlarýndan Batuhan Þaraplý sahne aldý. Þaraplý, birbirinden eðlenceli popüler þarkýlarý seslendirerek alandaki coþkuyu yükseltti. Ardýndan sahneye çýkan Simge Saðýn, dinleyenlerin coþkusunu zirveye çýkarttý. Mersin'de ilk defa konser verdiðini belirten Simge, “Mýþ Mýþ”, “Öpücem”, “Sevmek Yüzünden” ve “Yanký” gibi sevilen þarkýlarýný Erdemli'de söyledi.

10. Yýl Marþý eþliðinde bayraklar dalgalandý

Erdemli'deki konsere katýlan CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, düzenlediði etkinlikler için Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer'e ve verdiði coþku dolu konser için Simge Saðýn'a teþekkür ederken, sanatçýya sahnede bir de çiçek takdim etti. Gökçel'e çiçek için teþekkür eden Simge Saðýn, ardýndan 10. Yýl Marþý'ný söyledi. Ellerindeki bayraklarla marþa eþlik eden vatandaþlar “Mustafa Kemal'in askerleriyiz” sloganý attý. Düzenlediði konser için Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer'e sahneden teþekkürlerini ileten Simge, konserini sevilen þarkýsý “Öpücem” ile sonlandýrdý.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.