sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

’AKDENÝZ’DE YAZ AKÞAMLARI’ ETKÝNLÝKLERÝ COÞKUYLA SÜRÜYOR

  •  28 Aðustos 2021 Cumartesi 09:34

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðünce Millet Bahçesi’nde gerçekleþtirilen ’Akdeniz’de Yaz Akþamlarý’ etkinlikleri, her yaþtan ve kesimden vatandaþýn katýlýmý ile keyif içinde devam ediyor.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðünce Millet Bahçesi'nde gerçekleþtirilen 'Akdeniz'de Yaz Akþamlarý' etkinlikleri, her yaþtan ve kesimden vatandaþýn katýlýmý ile keyif içinde devam ediyor.

Yazlýk sinema gösterimi ile baþlayýp süren yaz akþamý etkinlikleri, konserler ve çocuklar için de eðlenceli faaliyetler ile coþku içinde geçiyor. Pandemi koþullarýnýn gözetildiði programlarda vatandaþlara patlamýþ mýsýr ve gazoz daðýtýlarak nostaljik anlar da yaþatýlýyor. Etkinliklere katýlan Mersinliler, sanatçýlarýn seslendirdiði birbirinden güzel parçalara eþlik ederek gönüllerince eðlenme fýrsatý buluyor.

"Etkinliklerimiz hýz kesmeden sürecek"

Eylül ayýnýn ortasýna dek Akdeniz'in birçok yerinde yazlýk sinema gösterimleri ve konserlerin süreceðini kaydeden Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, "Vatandaþlarýmýz, önümüzdeki süreçte Yeþilçam'ýn ve yeni dönem Türk sinemasýnýn önemli filmlerini hem mahallelerimizde hem de Mersin Millet Bahçesi'nde izleme fýrsatý bulacaklar. Ayrýca çocuklarýmýz için de eðlence dolu parkurlar, illüzyon gösterileri ve daha birçok etkinlik de programlarýmýz dahilindedir. Vatandaþlarýmýz konserimize yoðun ilgi gösteriyor. Bu anlamda birçok mahallemizde de konserler sürecek" dedi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.