sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GENÇ DOSTU ÞEHÝRLER KONGRE VE SERGÝSÝNDE, TOROSLAR BELEDÝYESÝ RÜZGARI

  •  27 Aðustos 2021 Cuma 09:22

Gençlere yönelik hayata geçirdiði çalýþmalarýn yaný sýra teknolojik yeniliklere ve geliþmelere verdiði önemle dikkat çeken Toroslar Belediyesi, Ankara’da düzenlenen Genç Dostu Þehirler Kongre ve Sergisinde ziyaretçilerin yoðun ilgisini gördü.

Gençlere yönelik hayata geçirdiði çalýþmalarýn yaný sýra teknolojik yeniliklere ve geliþmelere verdiði önemle dikkat çeken Toroslar Belediyesi, Ankara'da düzenlenen Genç Dostu Þehirler Kongre ve Sergisinde ziyaretçilerin yoðun ilgisini gördü.

Mersin7in merkez ilçe Toroslar Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlýðý ile Türkiye Belediyeler Birliðinin (TBB) ev sahipliðinde 24-25 Aðustos'ta düzenlenen Genç Dostu Þehirler Kongre ve Sergisinin açýlýþý, Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn katýlýmýyla Ankara ATO Kongre ve Sergi Merkezinde gerçekleþtirildi. Toroslar Belediyesi de "Geleceði Þimdi Yaþa" sloganýyla etkinlikte yerini aldý ve "Tekno Toroslar Projesi" ile katýldýðý Genç Dostu Þehirler Fikir ve Proje Yarýþmasýnda ödüle layýk görüldü.

Gençlerin yazýlýmlar geliþtirmeleri ve robotik kodlamalar yapabilmeleri için gerekli tüm donanýmlarýn yer aldýðý Tekno Toroslar Projesinin tanýtýmýnýn yapýldýðý belediyenin standýnda, Miniada Robot, drone parkuru, 3D yazýcý ve Tekno Toroslar Merkezinin üç boyutlu maketi de dikkat çekti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.