sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’ÝN DOÐAL GÜZELLÝKLERÝNDEN KARAGEÇÝT’TE KEYÝFLÝ BÝR GÜN GEÇÝRDÝLER

  •  24 Aðustos 2021 Salý 09:00

Mersin Büyükþehir Belediyesi, merkezde yaþayan yurttaþlarýn kentin farklý noktalarýnýn tarihi ve doðal güzelliklerini görmelerine ve gittikleri noktalardaki yöresel ürünlerle buluþmalarýna olanak saðlayan Kýrsal Mahalle Buluþmalarýnýn 13’üncüsünü Çamlýyayla ilçesine baðlý Darýpýnarý Mahallesi Karageçit mevkiinde gerçekleþtirdi.

Mersin Büyükþehir Belediyesi, merkezde yaþayan yurttaþlarýn kentin farklý noktalarýnýn tarihi ve doðal güzelliklerini görmelerine ve gittikleri noktalardaki yöresel ürünlerle buluþmalarýna olanak saðlayan Kýrsal Mahalle Buluþmalarýnýn 13'üncüsünü Çamlýyayla ilçesine baðlý Darýpýnarý Mahallesi Karageçit mevkiinde gerçekleþtirdi. Etkinliðe katýlan 60 kiþi, su ve yeþilin güzelliðine ev sahipliði yapan Karageçit'te eþsiz bir gün geçirme fýrsatý buldu.

Mersin Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Kadýn ve Aile Hizmetleri Dairesinin öncülüðünde düzenlenen Kýrsal Mahalle Buluþmalarý, gönül köprüleri kurmaya devam ediyor. Kýrsal Mahalle Buluþmalarý kapsamýnda Mersinliler, Çamlýyayla ilçesine baðlý Darýpýnarý Mahallesi Karageçit mevkiinin güzelliklerini görerek, keyifli bir gün geçirdi.

Katýlýmcýlar, Mersin ve Tarsus'tan servislerle alýndý

Mezitli Belediyesi eski binasý, Forum baðlantý köprüsü ve Tarsus Kültür Merkezi önünden kaldýrýlan servislerle 60 kiþi, keyifli bir yolculuðun ardýndan Karageçit'e götürüldü. Toroslar'ýn harika havasýnda, su ve yeþilin eþsiz uyumuna sahne olan Karageçit'e giden vatandaþlar büyük heyecan yaþadý. Çevre mahallelerde yaþan birçok kadýn üreticinin bin bir emekle ürettikleri kuru incir, çeþitli baharat, meyve ve sebzeler ile daha birçok ürünü en doðal haliyle Karageçit'te kurulan pazar yerinden alma fýrsatý bulan gezi grubu, etkinlik kapsamýnda doða yürüyüþü de yaptý.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.