sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK: “30 MÝLYON TL’YÝ AÞAN YATIRIMLARLA YENÝ TESÝSLER KAZANDIRDIK, MEVCUTLARI YENÝLEDÝK”

  •  23 Aðustos 2021 Pazartesi 08:26

Akdeniz Belediyesi Yaz Futbol Okulunu baþarýyla tamamlayan 250 çocuða, sertifikalarýný Belediye Baþkaný Mustafa Gültak verdi.

Gültak, "Akdeniz'de merkez-kýrsal ayýrýmý yapmadan birçok mahallemize, 30 milyon TL'yi aþan yatýrýmlarla bir yandan yeni tesisler kazandýrdýk, diðer yandan da mevcut tesislerimizi baþtan sona yenileyip halkýmýzýn hizmetine sunduk" dedi.

Akdeniz Belediyesi Yaz Futbol Okulu Sertifika Töreni, Seyfi Ali Türkoðlu-Þafak Erdur Futbol Sahasýnda yoðun bir katýlýmla gerçekleþti. Yaz okulunu baþarýyla tamamlayan 250 çocuða sertifikalarý Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak tarafýndan verildi. Baþkan yardýmcýlarý ve birim müdürlerinin yaný sýra çok sayýda velinin de katýldýðý tören, öðrencilerin futbol müsabakasý ile baþladý.

"Spor tesisleri açýsýndan en fakir ilçeydik"

Velilerin yaz okulundan memnuniyet duyduklarýný ifade ettikleri etkinlikte konuþan Baþkan Gültak, "Desteklerinizden ötürü siz deðerli ebeveynlere çok teþekkür ediyorum. Akdeniz ilçemiz; biz göreve geldiðimizde spor tesisleri açýsýndan en fakir ilçelerimizden biriydi. Bu konuda bizlerden desteðini esirgemeyen baþta Cumhurbaþkanýmýz Recep Tayyip Erdoðan'a, Hazine ve Maliye Bakanýmýz Lütfi Elvan'a, Spor Bakanýmýz Mehmet Kasapoðlu'na ve Spor Toto Teþkilatýna teþekkürlerimi sunuyorum. Onlarýn sayesinde Akdeniz'e hem birçok yeni spor tesisi kazandýrdýk hem de zamanla yýpranan tesislerimizi yeniledik" diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.