sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK: "HERKESÝN KORKTUÐU KENTSEL DÖNÜÞÜMÜ BÝZ BAÞLATTIK"

  •  23 Aðustos 2021 Pazartesi 08:24

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, bugüne kadar herkesin korktuðu ve kaçtýðý kentsel dönüþümü kendilerinin baþlattýðýný belirterek, "Biz göðsümüzü gere gere bunun üstüne gittik ve çok þükür baþarýlý da olduk.

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, bugüne kadar herkesin korktuðu ve kaçtýðý kentsel dönüþümü kendilerinin baþlattýðýný belirterek, "Biz göðsümüzü gere gere bunun üstüne gittik ve çok þükür baþarýlý da olduk. Umarým bu þehri hep beraber tüm belediye baþkanlarýmýzla deðiþtiririz" dedi.

Gültak, Karaduvar Mahallesi'ni ziyaret ederek, yapýlan ve yapýlmakta olan hizmet, proje ve çalýþmalar hakkýnda vatandaþlara bilgi verdi, esnaflarý ziyaret etti. Gültak, Karaduvar Mahalle Muhtarý Fikret Altan, baþkan yardýmcýlarý, meclis üyeleri ile birim müdürlerinin eþlik ettiði ziyarette mahalle sakini vatandaþlara hitap etti.

"Birçok insanýmýz ruhsat bekliyor"

Bölgenin en büyük sorunlarýndan birinin imar olduðuna iþaret eden Gültak, "Hala Kazanlý, Karaduvar, Karacailyas, Güneþ, Þevket Sümer gibi mahallelerimizi yakinen ilgilendiren, yýllardýr yapýlmamýþ olan imar sorunundan söz ediyorum. Tarým görüþü geldi. Yaklaþýk 8 ay geçti. Umarým yakýnda Büyükþehir Belediyesi 2. etap dediðimiz 1/5000'lik imar planlarý hýzlý bir þekilde yapar, biz de 1/1000'liklerini yapar geçiririz. Birçok insanýmýz ruhsat bekliyor. Umarým bu imar planlarý bir an önce biter ve þehrin kaderini deðiþtiririz" diye konuþtu.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.