sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ’DE ’GECE YOLCULARI’ COÞKUSU

  •  23 Aðustos 2021 Pazartesi 08:20

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðü tarafýndan organize edilen, ’Akdeniz’de Yaz Akþamlarý’ etkinlikleri kapsamýnda sahne alan Gece Yolcularý müzik grubunun verdiði konser, büyük ilgi gördü.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðü tarafýndan organize edilen, 'Akdeniz'de Yaz Akþamlarý' etkinlikleri kapsamýnda sahne alan Gece Yolcularý müzik grubunun verdiði konser, büyük ilgi gördü.

Mersin Millet Bahçesi'ni dolduran Akdenizliler, 'Gece Yolcularý'nýn muhteþem sahne performansý ve güçlü enerjisi sayesinde keyif dolu bir konser yaþadý. Vatandaþlar müziðin coþkusuna kapýlýrken, Baþkan Mustafa Gültak ise þarkýlara eþlik ederek, vatandaþlarýn eðlencesine ortak oldu. Her yaþ ve her kesimden kiþinin katýlýmý ile gerçekleþen konser, renkli görüntülere sahne oldu.

"Finalde Karaduvar Balýk Festivali'nde buluþacaðýz"

Etkinlikte konuþan Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, "Þu an Türkiye'nin en güzel ve en özel Millet Bahçelerinden birinde bulunuyorsunuz. Artýk sezonu açtýk. Burada uzun süre konserler ve kültür sanat etkinliklerimiz tüm hýzýyla devam edecek. Finalde Karaduvar Balýk Festivali'nde buluþacaðýz. Çok büyük sürprizler siz deðerli Akdenizlileri bekliyor; haberiniz olsun. Bizleri takip edin" dedi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN’DE AVRUPA TRÝATLON GENÇ KADINLAR VE GENÇ ERKEKLER KUPASI YAPILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.