sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝNDEN YAPILANDIRMA ÇAÐRISI

  •  21 Aðustos 2021 Cumartesi 08:35

Toroslar Belediyesi, vergi borcu bulunan mükelleflerin yapýlandýrmadan yararlanabilmeleri için 31 Aðustos tarihine kadar baþvuruda bulunmalarý gerektiðini hatýrlatarak, bu fýrsatýn deðerlendirilmesi çaðrýsý yaptý.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, 7326 sayýlý Bazý Alacaklarýn Yeniden Yapýlandýrýlmasý Kanunu kapsamýnda vergi borcu bulunan mükelleflere ödeme noktasýnda kolaylýklar sunuyor. Belediye, kanundan yararlanmak isteyen vatandaþlarýn 31 Aðustos 2021 tarihine kadar bu fýrsatý deðerlendirmeleri konusunda hatýrlatmada bulundu.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, vatandaþlar, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, eðlence vergisi, idari para cezasý ve kanun kapsamýndaki borçlarýný yapýlandýrarak peþin ödemenin yaný sýra 6, 9, 12 ve 18 aya varan eþit taksitlendirme imkanýndan da faydalanabiliyorlar.

Kanun kapsamýna giren borçlarýný yapýlandýrarak ödemek isteyen vatandaþlar, 31 Aðustos Salý günü mesai bitimine kadar Toroslar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüðüne baþvuruda bulunabilecekler. Vatandaþlar ayrýca belediyeye gelmeden www.toroslar-bld.gov.tr internet adresinde bulunan e-belediye sistemi üzerinden de baþvurularýný ve ödemelerini online olarak yapabilecekler.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, vatandaþlarýn 31 Aðustos 2021 tarihine kadar yapýlandýrma fýrsatýndan yararlanarak birikmiþ borçlarýný yapýlandýrabileceklerini söyledi. Yoðunluk yaþanmamasý için hemþehrilerinden yapýlandýrma iþlemlerinin son güne býrakýlmamasýný isteyen Baþkan Yýlmaz, "Hemþehrilerimiz, kanun kapsamýnda hem faiz indiriminden hem de taksit imkanýndan faydalanarak vergi borçlarýný ödeyebilir" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.