sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE HAYALET AÐLAR TEMÝZLENÝYOR

  •  20 Aðustos 2021 Cuma 10:29

Deniz ekosistemine ve deniz canlýlarýna büyük zarar veren, ‘hayalet að’ olarak nitelenen atýl aðlarýn denizden temizlenmesine devam ediliyor.

Deniz ekosistemine ve deniz canlýlarýna büyük zarar veren, ‘hayalet að' olarak nitelenen atýl aðlarýn denizden temizlenmesine devam ediliyor. Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlýðý ile Mersin Tarým ve Orman Ýl Müdürlüðü iþbirliðinde Erdemli açýklarýndaki hayalet aðlar temizlendi.

Tarým ve Orman Ýl Müdürlüðünden yapýlan açýklamaya göre, ‘Hayalet Aðlarýn Denizlerimizden Temizlenmesi Projesi' kapsamýnda, Erdemli ilçesi Acýsu koyunda atýl durumdaki aðlarýn temizliði yapýldý. Hayalet að temizliðine, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutaný Albay Oðuz Bavbek, Mersin Ýl Tarým ve Orman Müdürü Arif Abalý ile kurum yetkilileri de katýldý.

Sahil Güvenlik, Erdemli Su Ürünleri Kooperatifi ve Ýl Müdürlüðü Su Ürünleri personeli iþbirliði ile gerçekleþtirilen temizlikte, denizde atýl durumda bulunan çok sayýda hayalet að toplandý.

Ýl Müdürlüðü açýklamasýnda, hayalet aðlarýn temizlenmesinin, denizde yaþayan canlýlar ve su altý florasý için oldukça önem taþýdýðý belirtilerek, “Deniz canlýlarý için büyük bir tehlike oluþturan hayalet aðlarýn temizliðine ekipler tarafýndan devam edilmektedir” denildi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
BÝR DRÝFT ATTI, 50 BÝN TL CEZA YEDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.