sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝ KÝLÝT PARKE TAÞINI KENDÝ ÜRETÝYOR

  •  20 Aðustos 2021 Cuma 10:26

Toroslar Belediyesinin, kendi bünyesinde kurduðu kilit parke taþý üretim tesisi ile bu ihtiyacý hýzlý bir þekilde karþýladýðý ve ekonomik olarak da önemli tasarruf saðladýðý bildirildi.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, ilçede ihtiyaç duyulan noktalarda gerçekleþtirilen kilit parke taþý döþeme ve kaldýrým çalýþmalarýyla yollar yenileniyor. Fen Ýþleri Müdürlüðü ekipleri bu kapsamda Arpaçsakarlar Mahallesi'nde kilit parke yol ve kaldýrým çalýþmasý yaptý.

"Ýlçemizin yollarýný güzelleþtiriyor, daha kullanýþlý hale getiriyoruz"

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, çevik belediyecilik anlayýþýný benimsediklerini belirterek, "Üreten bir belediyeyiz. Kendi ekip ve ekipmanlarýmýzla kilit parke üretimi yapýyoruz. Hem maliyeti düþürüyor hem de kaliteli ürünler elde ediyoruz" dedi. Vatandaþlardan gelen talepleri de deðerlendirerek ilçenin dört bir yanýna hizmet götürdüklerini kaydeden Yýlmaz, "Ýlçemiz, hýzla geliþiyor ve büyüyor. Ýlçe merkezinde olduðu gibi yaylalarýmýzda da yol yapým ve çevre düzenleme çalýþmalarýmýzý aralýksýz sürdürüyoruz. Plan ve program dahilinde gerçekleþtirdiðimiz üst yapý çalýþmalarýyla sokaklarýmýzý daha estetik, güvenli ve modern görünümleriyle hemþehrilerimizin hizmetine sunuyoruz" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.