sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

21 YILDIR CAMÝDEKÝ KUR´AN KURSUNA GELEN ÇOCUKLARA HEDÝYELER DAÐITIYOR

  •  20 Aðustos 2021 Cuma 10:20

Mersin’in Erdemli ilçesinde görev yapan bir imam, 21 yýldýr yaz Kur’an kursu eðitimi sonunda camiye gelen çocuklara vatandaþlarýn da desteðiyle hediyeler daðýtýyor.

Mersin'in Erdemli ilçesinde görev yapan bir imam, 21 yýldýr yaz Kur'an kursu eðitimi sonunda camiye gelen çocuklara vatandaþlarýn da desteðiyle hediyeler daðýtýyor. Hediyelerle çocuklarýn motivasyonunun arttýðýný ifade eden imam hatip Ali Köse, öðrencilerin baþarýlarýnýn da her yýl katlandýðýný söyledi.

Ýmam hatip Ali Köse, bu yaz kursunda camiye gelen 70 öðrencisini Cumhuriyet altýný, bisiklet, halý ve çeþitli oyuncaklarla ödüllendirdi. Camiye gelen çocuklar ise camiden de ödüllerden de memnun.

Kocahasanlý Yeni Cami Ýmam Hatibi Ali Köse, "Bu yýl da yaz Kur'an kursumuza, camimize 70 öðrenci katýldý. Bu öðrencilerimize 2 aylýk kýsa bir eðitim öðretim programý döneminde dini bilgilerini öðrettik, Kur'an-ý kerim okumayý öðrettik, Yasin'lerini ezberlediler. Özellikle de Peygamber Efendimizin hayatýný anlattýk, O'nun güzel ahlakýný anlattýk. Dürüstlükten, adaletten bahsederek dürüst olmanýn ne derece doðru olduðunu anlattýk. Üstün baþarýlý olan öðrencilerimize de hediyelerini verdik. Birinciye altýn, ikinciye bisiklet ve üçüncüye de bisiklet olmak üzere üstün baþarý kazanan öðrencilerimize hediyeler verdik. Bütün öðrencilerimiz kursumuzu hediyelerle tamamladý" dedi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.