sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

723 SPORCU MERSÝN’DE MÜCADELE ETTÝ

  •  19 Aðustos 2021 Perþembe 16:56

Ýki gün süren yarýþlar sona erdi

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafýndan düzenlenen "Olimpik Deneme Yarýþlarý ve Turkcell Türkiye U16 Atletizm Þampiyonasý" Mersin'de yapýldý.

Ýki gün süren yarýþlarda 723 sporcu mücadele etti.

Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðünden yapýlan açýklamaya göre, Olimpik Deneme Yarýþlarý ve Turkcell Türkiye U16 Atletizm Þampiyonasý dün baþladý. 22 kategoride 51 ilden 723 sporcunun katýlýmýyla Gençlik ve Spor Ýl Müdürlüðüne baðlý Nevin Yanýt Atletizm Kompleksinde baþlayan yarýþlarýn ilk gününde, Eskiþehir bölgesinden 16 yaþýndaki Edanur Tulum 300 metrede 39.88'lik derecesiyle U18 Türkiye rekorunu kýrma baþarýsý gösterdi.

Ýlk gün sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Mersin Vali Yardýmcýsý Ýbrahim Küçük, Mersin Gençlik ve Spor Ýl Müdürü Ökkeþ Demir, Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Genel Sekreteri Halil Akkaþ, Mersin Büyükþehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Baþkaný Ahmet Tarakçý ve TAF Mersin Ýl Temsilcisi Halil Oðuz tarafýndan verildi.

Mersin'in ev sahipliðinde iki gün sürecek olan organizasyonda korona virüs tedbirleri kapsamýnda görevliler maske ve eldiven takarak önlem alýrken, tribünlerde bulunan seyircilere de maske ve sosyal mesafe kurallarýna uymalarýyla ilgili sürekli anons yapýlýyor

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.