sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TÝYATRO OYUNUNUN ORTASINDA SEVGÝLÝSÝNE EVLENME TEKLÝF ETTÝ

  •  19 Aðustos 2021 Perþembe 08:20

Mersin’de bir kiþi, tiyatro oyunu sýrasýnda sahneye çýkarak sevgilisine evlenme teklif etti.

Mersin'de bir kiþi, tiyatro oyunu sýrasýnda sahneye çýkarak sevgilisine evlenme teklif etti. Sürpriz evlenme teklifi, seyircilerin alkýþlý destekleriyle mutlu sonla noktalandý.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi tarafýndan, pandemi nedeniyle ayrý kalan tiyatrocularla sanatseverleri buluþturmak amacýyla gerçekleþtirilen Mezitli'de Tiyatro Akþamlarý etkinliði, sýra dýþý bir olaya sahne oldu. Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan'ýn da izlediði, Tiyatro Kulis tarafýndan sahnelenen Aþk-ý Analiz oyunu sýrasýnda sahneye çýkan Erdem Altýn, sevgilisi Latife Güler'e evlenme teklifinde bulundu.

Tiyatro oyununda sahneyi Bergüzar Tanrýverdi ile paylaþan oyuncu Özgür Ahmet Gönenler, anlattýðý hikayeyi yarýda keserek, seyircilere devamýný bilen olup olmadýðýný sordu. Daha önce tiyatrocu Gönenler ile anlaþan Erdem Altýn, bunu üzerine sahneye çýkarak hikayenin devamýný anlattý. Hikayenin sonunu kendi hikayesine baðlayan Altýn, sevgilisi Latife Güler'e dönerek “Benimle evlenir misin?” diye sordu. Altýn, daha sonra sevgilisi Güler'i sahneye davet ederek evlenme teklifini yineledi.

Kendisine yapýlan sürpriz karþýsýnda uzun süre þaþkýnlýðýný atamayan Güler, seyircilerin alkýþlarý arasýnda evlenme teklifine ‘evet' dedi. Yapýlan evlenme teklifinin ardýndan oyun kaldýðý yerden devam etti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
ÝÞ MAKÝNESÝNÝN ALTINDA KALAN OPERATÖR TOPRAÐA VERÝLDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.