sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK’TAN MÝY PAYLAÞIMI

  •  16 Aðustos 2021 Pazartesi 12:24

Mersin Ýdman Yurdu’nun 96. kuruluþ yýl dönümü nedeniyle Akdeniz Belediye Baþkaný M.Mustafa Gültak bir paylaþým yaptý

“MERSÝN ÝDMAN YURDU RUHU DAÝMA YAÞAYACAK!”

Baþkan Gültak, Mersin Ýdman Yurdu’nun kuruluþunun 96’ncý yýldönümü nedeniyle yayýnladýðý mesajýnda; “Yeniden zaferden zafere koþacaðýmýz, tribünlerde þampiyonluk marþlarý söyleyeceðimiz güzel günleri görmek umuduyla, bizlere birçok gurur yaþatan efsane takýmýmýz Mersin Ýdman Yurdu'nun 96’ncý kuruluþ yýldönümünü kutluyorum” dedi.

Mesajýnda; Mersin’in en köklü ve efsane futbol takýmý Mersin Ýdman Yurdu’nun (MÝY) 96’ncý kuruluþ yýldönümünü kutlayan Akdeniz Belediye Baþkaný M. Mustafa Gültak; “Bir zamanlar Süper Lig’de fýrtýnalar estiren Mersin Ýdman Yurdu’muz; 1983 ve 1984 sezonunda 2’nci ligde yer almasýna raðmen Avrupa Kupasý’nda Türkiye’yi temsil eden ilk Akdeniz ekibi unvaný alarak da bizleri gururlandýrmýþ, göðsümüzü kabartmýþtýr. Her ne kadar MÝY adý deðiþmiþ olsa da ilk gözbebeðimiz olan kulübümüz kalbimizde yaþamaya devam ediyor” dedi.

“Ýz Býrakanlar Müzesi’nde MÝY’e bir oda ayrýldý”

“Bugün 96 yaþýný geride býrakmýþ koca bir çýnar olan MÝY’e fedakârca hizmet eden, unutulmaz baþarýlara imza atan herkese teþekkür ediyor, þükranlarýmý sunuyorum” diyen Baþkan Gültak; “MÝY ruhu daima yaþayacak ve bu ruha Mersinliler olarak da sahip çýkacaðýz. Akdeniz Belediyesi olarak, restore edip 'Mersin’e Ýz Býrakanlar Müzesi’ne dönüþtürdüðümüz tarihi Mersin Evi’nin bir odasýný ilk göz aðrýmýz Mersin Ýdmanyurdu için hazýrlýyoruz. MÝY ruhu asla unutulmayacak, bu sevda hiçbir zaman bitmeyecek. Bugün Ýçel Ýdmanyurdu adýyla mücadele eden kulübümüzün de maddi-manevi yanýndayýz. Mersin'in ve Mersin sporunun bir neferi olarak spora ve sporcuya desteðimiz devam edecek” ifadelerini kullandý.

 

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.