sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KARÝYER MERKEZÝNE 20 BÝN KÝÞÝ KAYDOLDU

  •  16 Aðustos 2021 Pazartesi 08:36

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kariyer Merkezi, gerçekleþtirdiði projelerle iþ arayan, öðrenci ve iþverenlerin çözüm ortaðý olurken, 2019 döneminin sonundan itibaren hizmet vermeye baþlayan Kariyer Merkezi’ne bugüne kadar yaklaþýk 20 bin kiþi baþvuru yaptý.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kariyer Merkezi, gerçekleþtirdiði projelerle iþ arayan, öðrenci ve iþverenlerin çözüm ortaðý olurken, 2019 döneminin sonundan itibaren hizmet vermeye baþlayan Kariyer Merkezi'ne bugüne kadar yaklaþýk 20 bin kiþi baþvuru yaptý.

2019 döneminin sonundan itibaren hizmet vermeye baþlayan ve yaþanan pandemi sürecine raðmen Türkiye'de örnek çalýþmalara imza atan Kariyer Merkezi'ne bugüne kadar yaklaþýk 20 bin kiþi baþvuruda bulundu. Kayýtlý olan adaylara yönelik bilgilendirme ve rehberlik hizmetleri kapsamýnda 11 bin 500 adaya bilgilendirme yapýldý. Rehberlik hizmeti kapsamýnda ise 2 bin 100 kiþi iþe baþladýðýný beyan etti. Ýþ arayanlara ücretsiz öz geçmiþ oluþturan, adaylarý ilanlar konusunda bilgilendirip ÝÞKUR'a yönlendiren Kariyer Merkezi, bunun yaný sýra CV oluþturma, mülakat teknikleri, iþ arama becerileri gibi konularda da adaylara eðitimler veriyor. Kariyer Merkezi'nin iþ arama becerisini artýracak eðitimler verdiði aday sayýsý bugüne kadar 586'ya ulaþtý. Merkez, pandemi sürecine raðmen 50 meslekte gerçekleþtirdiði 77 mülakat simülasyonunda 886 adaya mülakat deneyimi kazandýrdý.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.