sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YENÝ EVLÝ ÇÝFT ÖNCE ÜZÜLDÜ, SONRA BÜYÜK SEVÝNÇ YAÞADI

  •  16 Aðustos 2021 Pazartesi 08:33

Diyarbakýr’da evlendikten sonra balayýna Tarsus’a gelen genç çiftin unuttuðu takýlarý Mersin Büyükþehir Belediyesi otobüs sürücüsü ve vatandaþlarýn duyarlýlýðý sayesinde bulunarak çifte teslim edildiDiyarbakýr’da evlendikten sonra balayýna çýkan ve gezi için Tarsus’a gelen genç çift, düðünde takýlan takýlarýn bulunduðu çantayý Mersin Büyükþehir Belediyesi toplu taþýma aracýnda unuttu.

Diyarbakýr'da evlendikten sonra balayýna Tarsus'a gelen genç çiftin unuttuðu takýlarý Mersin Büyükþehir Belediyesi otobüs sürücüsü ve vatandaþlarýn duyarlýlýðý sayesinde bulunarak çifte teslim edildi

Diyarbakýr'da evlendikten sonra balayýna çýkan ve gezi için Tarsus'a gelen genç çift, düðünde takýlan takýlarýn bulunduðu çantayý Mersin Büyükþehir Belediyesi toplu taþýma aracýnda unuttu. Çanta, vatandaþlarýn ve otobüs þoförünün duyarlýlýðý sayesinde genç çifte teslim edildi.

Diyarbakýr'da bir kamu kuruluþunda memur olarak çalýþan Murat Ayman, 31 Temmuz'da Zara Ayman'la yaþamýný birleþtirdi. Genç çift düðün sonrasý balayý için önce Antalya'ya ardýndan Mersin'e geldi. Mersin'de tarihi ve doðal güzelliklere sahip alanlarý gezen Ayman çifti, daha sonra Tarsus'ta bulunan Eshab-ý Kehf'e giderek buradaki kutsal mekaný ziyaret etti. Zara ve Murat Ayman çifti, ardýndan Eshab-ý Kehf-Tarsus seferini yapan Mersin Büyükþehir Belediyesi Tarsus Taþýma Grup Amirliði'nde hizmet veren otobüse bindi.

Tarsus merkez Demirkapý mevkiine gelindiðinde genç çift otobüsten indi. Otobüsün hareket etmesinden kýsa bir süre sonra diðer yolcular, içerisinde ziynet eþyalarýnýn da bulunduðu çantayý fark etti ve þoföre teslim etti. Araç þoförü Ahmet Güçlü, çantayý güvenli bir noktaya alarak, sefer bitiminde Büyükþehir Belediyesi Tarsus Taþýma Grup Amirliði garaj bölümünde tutanakla güvenlik görevlilerine teslim etti.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.