sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YENÝÞEHÝR BELEDÝYESÝNÝN YARDIM MALZEMELERÝ SEL BÖLGESÝNE ULAÞTI

  •  16 Aðustos 2021 Pazartesi 08:33

Sinop’taki sel felaketinden etkilenen vatandaþlar için Yeniþehir Belediyesi öncülüðünde toplanan yardým malzemeleri, Yeniþehir Belediyesi Sosyal Hizmet Ekiplerince sel bölgesine ulaþtýrýldý.

Sinop'taki sel felaketinden etkilenen vatandaþlar için Yeniþehir Belediyesi öncülüðünde toplanan yardým malzemeleri, Yeniþehir Belediyesi Sosyal Hizmet Ekiplerince sel bölgesine ulaþtýrýldý.

Mersin'in merkez ilçe Yeniþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, selzedeler için toplanan yardýmlar Sinop'un Ayancýk ilçesine gönderildi. Selzedelerle görüþen Sosyal Hizmet Ekipleri, Mersin ve Yeniþehir halkýnýn dayanýþma dileklerini iletti.

Yeniþehir Belediyesi, Sinop'ta yaþanan sel felaketinden etkilenen vatandaþlarýn acil ihtiyaçlarýnýn karþýlanmasý amacýyla Güney Ecza Kooperatifi ve Dr. Fevziye Toros'un katkýlarýyla toplanan yardým malzemelerini bölgeye göndermiþti. Ekipler, bebek bezi, bebek mamasý, ýslak mendil, maske, el dezenfektaný, sývý sabun, kadýn pedi ve kuru bakliyattan oluþan koliler ile iki adet çadýrý afet bölgesi Sinop'un Ayancýk ilçesine ulaþtýrdý. Ekipler, yardýmlarýn yüklü olduðu kamyondaki malzemeleri Ayancýk Belediyesine teslim etti.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.