sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MUT SEBZE HALÝNDEKÝ YANGIN KORKU DOLU ANLAR YAÞATTI

  •  12 Aðustos 2021 Perþembe 11:03

Mersin’in Mut Belediye Toptancý Hali Yaþ Meyve ve Sebze Hali’nde yangýn çýktý.

Mersin'in Mut Belediye Toptancý Hali Yaþ Meyve ve Sebze Hali'nde yangýn çýktý. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, halde 1 milyon TL'lik maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre yangýn 01.40 sýralarýnda Mersin Büyükþehir Mut Belediye Toptancý Hali Yaþ Meyve ve Sebze Hali'nde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayý yangýn çýktý. Alevleri fark eden görevli, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen Mut Belediyesi ve Orman Ýþletmesi'ne ait ekipler 4 saat süren söndürme çalýþmalarýyla yangýný kontrol altýna aldý. Yangýnda yaklaþýk 6 iþ yeri deposunun yandýðý belirtildi. Yangýn çýkýþ nedeni bilinmezken bütün komisyoncularýn plastik sandýk depolarý ve ardiyelerinin yüzde 90'ý zarar gördü.

Her iþ yerinin birisinde 3 ila 8 bin civarýnda sandýk olduðu bildirilirken, bunlarla birlikte diðer malzemelerde yandý. Maddi hasar çok fazla olup iþ yerlerinin çatý demirleri dahi erimiþ duruma geldi. Zor durumda olduklarýný ifade eden komisyoncular, sýkýntýlý durumdayýz. Maddi kaybýmýz çok fazla. Allah beterinden saklasýn dediler.

Yangýn korku dolu anlar yaþattý

Mersin Büyükþehir Mut Belediye Toptancý Hali Yaþ Meyve ve Sebze Hali'nin Mut Devlet Hastanesi ve üst tarafýnýn da Orman olmasý koku dolu anlar yaþattý. Yangýnýn rüzgarýnda etkisiyle her iki yerede sýçramamasý için önlemler alýndý. Yangýn kontrol altýna alýnarak soðutma çalýþmalarýna baþlandý. Yangýn hakkýnda soruþturma baþlatýldý.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.