sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

FATMA’YA BÝR MÝNÝBÜS DOLUSU ÇEYÝZ

  •  6 Aðustos 2021 Cuma 11:25

Mersin’in Silifke ilçesinde düðün hazýrlýðý yaparken evi ve çeyizi orman yangýnýnda kül olan Fatma Tan’a hayýrseverler bir minibüs dolusu çeyiz getirip teslim etti.

Mersin'in Silifke ilçesinde düðün hazýrlýðý yaparken evi ve çeyizi orman yangýnýnda kül olan Fatma Tan'a hayýrseverler bir minibüs dolusu çeyiz getirip teslim etti.

Yeþilovacýk Mahallesi'nde ikamet eden Fatma Tan'ýn gözyaþlarý içerisinde yardým talebini duyan Tüm Restaurantlar ve Turizmciler Derneði (TÜRES) Adana Þubesi ve Adanalý Kadýnlar Topluluðu bir minibüs çeyiz getirerek Fatma Tan'ýn yüzünü güldürdü.

Ýnsanlara zor zamanlarýnda destek olduklarý için mutlu olduklarýný belirten TÜRES Adana Þubesi Baþkaný Bilal Serttaþ, “Ülkemizde yangýnlar büyük ölçüde devam ederken, biz Adana yangýnýnda zaten içerisindeydik. Adana ve Kozan yangýnlarýnda oradaki çalýþanlara yemek verdik. Görevimiz bittikten sonra buradaki yangýn devam ediyordu. Fatma hanýmýn yardým çýðlýðýný televizyonlardan gördüm. Bizde kayýtsýz ve duyarsýz kalmadýk. Üyelerimiz ve Adanalý kadýnlar olarak biz çeyizini düzmeye karar verdik. Dün buraya tespitte bulunmaya geldim. Fatma hanýmla görüntülü görüþtük. Çeyizlerini tek tek seçtik. Akþamdan hazýrladýk ve arabamýza yükledik. Böylelikle kýzýmýzýn yaralarýný sarmýþ olduk. Þu anda buradayýz çeyizi getirdik. Fatma hanýma çeyizini teslim ettik” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.